![]() |
|
106 quik Rolanti Sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emsalsizcix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emsalsizcix
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2011 Saat 13:01 |
Adım Emre. 19 yaşındayım 2ooo model 1o6 quik sahibiyim. Arkadaşlar araba kendi kendine devir yükseliyo taki 4000rpm'e kadar. Ustaya gittim gaz kelebeğini temizleyip orda bi sensörün baglantısını söktü düzeldi. Ben sordugumda bisey olmaz o sensör bi işe yaramıyo dedi ama arkadaşlar Bu sensör ne işe yarar? Araç sanırım o günden fazla yakmaya başladı öyle hissediyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım eger rölanti sensörü ise arabanın en onemli parcasıdır.orjınal olanı magnetı marallı dır. ve fiyatı cok yuksektır 200 küsür filan. araban cok yakar istop eder rolanti sabıt durmaz cekıs etkı eder arabada bır suru araıza acar bende de var eskıden 106 quik cok dikkat et...
|
|
![]() |
|
emsalsizcix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emsalsizcix
![]() ![]() ![]() ![]() |
Parçanın tam ismini bilmiyorum ama hava filtresinin baglandıgı bogaz üzerinde bi parça suan fisi sökük durumda
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hava filtresinin baglandigi yerdeyse hava akis debimetresi olabilir.
|
|
![]() |
|
serkan106XR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan106XR
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 98 model 106 xr var aynı problemler bende de oldu. önceleri araba rölantiyi sağlayamayıp stop ediyodu sonraları da devir arttırmaya basladı. sabah calıstırınca hiç bi problem olmuyor 5 dk sonra devri artıyordu. ısıklarda beklerken araba bağırdıgı için herkes bakıyodu delimidir nedir diye:) yokusa gelip 1. viteste ayaklarımı tüm pedallardan cekiyordum araba yokusu cıkıyodu. bi kaç kere o az kelebeğini temizletme işini ben de yaptırdım yapıldıktan sonra hersey normal cıkıyosun sanayiden 20 dk sonra aynı hale dönüyodu. baska birinin 206 sından o parcayı cıkarıp bana taktık 1 gün kullandım araba normaldi böylece parcayı değiştirmeye karar verdik. (bu arada 306 nın parcası uymuyor ama 206 nın rölanti sensörü uyuyor. üstelik 106 nın parca 300 tl iken 206 nınki 130 tl) peugeot servisinden 206 parcası siparişi verdim geldi taktırdım ve hersey düzeldi. 3 aydır hersey normal. ama yine bozulcak hissediyorum. sabahları calıstırıyorum aracı sadece debriyajdan ayagımı cekiyorum gaz vermesemde araba kendi gidiyo.1-2 aya kadar yine sapıtcak kronik bi sorun oldu artık :(
|
|
![]() |
|
halowman ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2011 Konum: ????? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
debriyajdan ayağını çekince gitmesi normal değilmi
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |