![]() |
|
Bakım için Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 Saat 10:22 |
Önümüzde ki hafta aracı bakıma sokacağım.
Aracım 1.4 HDI Triger seti Yağ Yağ filtresi ön diskler ve balatalar hava filtresini değiştireceğim. Başka neyi değiştirmem gerekli, tavsiyelerinizi bekliyorum. |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Triger seti ilk sefer değişiyorsa, büyük ihtimalle sağ kulak kırık çıkacaktır. Dizel araçlar sarsıntılı olduğu için sağ motor kulağını çabuk yer. Destek ayağı olduğu içinde farkedilmez ama triger seti değişirken söküleceği için fark edilebilir.
Egzantrik kayışı ve bilyasınıda değiştirmekte fayda var.. Tabiki polen filtresinide unutmamak lazım.
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı aldığımda 135 bindeydi. Triger muhtemelen değişmiştir ama benim içim rahat etmedi yine değiştireceğim. Bunuda göz önünde bulundurayım.
Motor sağ kulağı pahalı bişeymidir? |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok pahalı değil 30 vardır..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
trıgıer setı harıc bugun sırket aracına bakım yaptırdım önder oto'da toplam malıyet 220 tl ıscılık dahıl .. yag fıltreısnden mazot fıltresıne kadar degıstı fren dısklerı ve balataları degıstı..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |