![]() |
|
DÖŞEMEDE DERİ SEÇİMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2008 Saat 22:37 |
|
ARKADAŞLAR Bİ DÖŞEMECİNİN AGZINDAN Bİ YAZI BULDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM BANA SAMİMİ GELDİ AMA TAKDİR SİZİN...
Çok güzel bir soru,alman suni deri bunların hepsinde hakiki deriden çok daha mukavemetli.Örneklerle anlatayım .Çok temizlenen bir hakiki deri cildi kuruma yapar ,daha sonra sıkça gördüğümüz çatlamalar oluşur bu çatlamalarda daha sonra yarıklar a ve yırtıklara dönüşür.Bu olay ön koltuklardada sürtünmeyle oluşur. Tabi bu kullanım koltuğun sporluğu çıkıntılarıylada alakalıdır.İkinci olarak deformasyonu alırsak gerçek deri liflerden oluştuğu için bu lifler zamanla aralanır ve deforme olur bu gördğümüz o bollanmadır.Bunun esas kaynağı ise otomobil firmalarının yaptığı sağlıksız aralıklardır bu aralıklar oturma kısmında geniş olarak seçilirse daha fazla deforme olur biz bunları daraltıyoruz ve bunu her iki tip deride de yaşamıyoruz.Ama daha fazla deforme olan hakiki deridir .Hakiki deri döşemelrde bile dikkat ederseniz daha dayanıklı olduğundan darbe ve çiziklerin oluşabileceği koltuk arka kısımları faça bölümleri suni yapılmaktadır.Kirlenme kullanıma göre olacağından her iki seçenektede aynıdır ama temizlenmesi suni de çok daha kolay ve komplike süt tarzı temizleyiciler gerektirmez.Yani anlıyacağınız son zamanlarda otomotiv devleri için üretilen bu suniler çoğu şeyde gerçekten daha dayanıklı gözüküyor.Geçenlerde 3 sene evvel yaptığım bir suni döşeme geldi hala aynı duruyor araba honda accord ve istenirse çağrıp göstermemde mümkün..Suni derinin tek eksi noktası yanma olayı gerçek deriden daha kolay yanar .Ama bu bile çok aza indirgenmiştir üzerinde ateş çok kalmazsa çok hızlı bir yanması yok kumaş gibi..
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Deri koltuğu bende çok seviyom..
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
her harfini okudum çok faydalı bir konu ellerinize sağlık
|
||
![]() |
||
|
insanın aklına gelmiyo değil deri döşeme yaptırmak. fakat kışın cok soguk yazında cok sıcak oluyo kumaş kaplamaya göre..
|
||
![]() |
||
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
|
abı adam ytazmıs zaten derı ıyı degıl dıyor sunı derı hem ucuz hem daha ıyı dıyor
derımı ıstıyorsun o zaman sunı derı dıyor tek fark yanması daha kolay dıyor
bana mantıklı geldı yaptırmayı dusune n arkadaslar sanırım faydası olur
|
||
![]() |
||
|
Aslında uzun zamandır dusunuyırum fakat nerede kım kaca yapar bulamadım bır turlu ![]() |
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Aman deran abi sakın sen yaptırmaa
|
||
![]() |
||
|
ben yarı deri yaptırma peşindeyim.. iyi bir döşemeci lazım.. sarı dikişler ile kenarları alakantra ortayı deri yada tam tersi ortası alacantra kenarlar deri diyorum.. yapıcak usta varsa bildiğiniz bir uğrayalım.. :)
|
||
![]() |
||
|
Yanların deri olması en mantıklı seçim olur.Bağcılar oto center arkasında muhteşem işçiliği olan bir usta var.Bilgilerinize...
|
||
![]() |
||
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
DERANIM BURAYA GELİRSEN MALİYETİ 500 YTL GİBİ OLUR..
BUNA KOLTUKALAR - TAVAN - KAPI PANZOTLARI VE TABAN DÖŞEMESİ DAHİLDİR. İSTEDİĞİN AN MSNDE DETAY VEREBİLİRİM.
|
||
![]() |
||
31vu106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|
deri döşeme farklıbi tarz veriyo arabaya kesinlikle
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |