![]() |
|
Boxer Motor Nasıl Çalışır ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2008 Saat 22:53 |
![]() ![]() Şu an seri üretim olarak piyasada bulunan Boxer motorlar Subaru ve Porsche araçlarında kullanılır.Fakat dünyanın ilk ve tek dizel boxer motoru SUBARU araçlarında kullanılıyor.İş yerinde günümün tamamını Boxer motor araç kullanarak geçirmekteyim...
Pistonlar yanlara doğru çalıştığı için aracın virajlarda eğimi daha güvenli olup yan yatma riski minimum seviyededir.Hava filtresi gerektirmeden çok tatlı bir ses veren yarışçı ruhu ile yüksek performans sunan Subaru-Boxer Motor dizel motor seçeneği ile Almanların 1 adım ilerisinde olduğuna inanıyorum...
2000cc 161hp Bmw 320D 4000dd 286nm tork elde ederken
2000cc 150 hp BOXER-DİZEL araç 1800dd 354nm tork ile bilek büküyor.
Boxer benzin ve dizel motor seçenekleri test edilmiş olup tamamen kişisel görüşlerimi belirtmekteyim.Herkesin bilmesi gerektiğini düşünüp kişisel görüşlerimi belirttim.Alıntı değildir.
İyi Forumlar///Burak GÖZAL Düzenleyen STARBURAKS - 16 Aralık 2008 Saat 22:57 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2000cc 161hp Bmw 320D 4000dd 286nm tork elde ederken
2000cc 150 hp BOXER-DİZEL araç 1800dd 354nm tork ile bilek büküyor.
![]() |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Maşallah
|
|
![]() |
|
Boxer motor un bir diğer avantajıda mopartımanda daha az yer kaplamasıdır
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
arkadaşlar bu bilgileri arayıp bulamayanlar varken bize sağladığınız bilgi deryası için çok teşekkürler elinize aklınıza sağlık...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
Subaru aşkına güncel...
|
|
![]() |
|
sağlı sollu çalışır..ıyyykk iğrencim biliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |