![]() |
|
Component seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Texas16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2013 Saat 22:13 |
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesim konusu acilinca her firsatta soyluyorum 307 lerin oyle lanet bir hoparlor yerlesimi varki ne koyarsan koy ses alamazsin. Hoparloru caldiracak yeterli hacim yok. Bosuna masraf etme orjinalleri kalsin twitter ve woofer guclendirmesine yonel. Hos goruntusu olmasada arka pandizota oval de dusunulebilir.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Texas16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
full tesisat var anfi flnda midbasta kararsız kaldım işte oval kolon alsam ses daha net cıkar arkadasın dedigi gibi
|
|
![]() |
|
orjinal kolonları anfiye bagladıgın zaman tatlı ses vermıo midbas yada oval kolon sart.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Önlere 165mm uygundur ama 160 ve 170mm de kullanabilirisn.
Hacim baabında arkadaşlar ne koyarsan koy olmaz diyor ama infinity 6530 ile inim inleten gördüm. Aynı şekidle arkaya da bir çerçeve yapıp yine 160 veya 165mm lik hoarlör kullanabilirisniz. Yapanlar var. JBL tercih ederim ama orjinal olmasına dikkat edin fason ürün çok fazla piyasada |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |