![]() |
|
pıoneer ındech yardım lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam bekle araştırıp sana bir program söyleyeceğim onda da olmazsa, senin cihazda yazılımsal eksiklik olabilir.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
HEpsını denedım delırdım valla ya
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
çözücem ben bekle az, geçmişde divX oynatıcılı bi dvd almıştım, ufaklık için usbden çizgi film izletmek için, günlerce uğraşıp çözmüştüm sonunda, o program işine yaracak inanıyorum.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
öncelikle bunu pc ne kur, sonrada uzaktan yardım için bana ID ve şifreni söyle,
sonra birlikte bunu indireceğiz. buırdan anlatmam saatler sürer uzaktan yardımla göstererek yaparız. |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
ok kardesım
|
|
![]() |
|
ok ındırıdım
|
|
![]() |
|
ID 885 201 028 SIFRE 3693
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |