![]() |
|
direksiyondan kumanda aktifleştirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
ALOMELO ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: İZMİR /ALİAĞA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2013 Saat 14:04 |
||
Arkadaşlar merhaba.bende 2002 model 206 XT var.direksiyondan teyp kumandası mevcut fakat benden önceki sahibi orijinal teybini çıkartmış yerine yeni teyp takmıl.bu sebepden direksiyondan kumandayı kullanamıyorum,ya orijinal teybi lazım yada bi çözüm bulmam lazım.yardımlarınızı bekliyorum.
|
|||
SAYGILARIMLA
|
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
forum içinde aynı konu mevcut araştırırsanız konuya ulaşırsınız,Alicilik isimli üyemizin konusu olabilir.
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkadaşım teybin markası Pioneer yada sony ise,arkasında W/R girişi varsa sorun yok.bende Pioneer 2300 var kumanda kolum çalışıyor.sadece kucuk bir operasyona ihtiyaç var..
|
|||
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
aparat satılıyor piyasada onlar ıle çalıştırabılırsınız yanlız bıraz pahalı işlevine göre bahsettığım aparat.
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
ALOMELO ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: İZMİR /ALİAĞA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
||
35 tl ye islem nasil tamam?
|
|||
SAYGILARIMLA
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
||
arkadaşlar peki ana ünite alacaklar için model önerileriniz ne olur misal pioneer için hangi modeli almalı ve sonrasında kol için ne yapmalı?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
||
Arkadasim ben yazmaktan biktim siz sormaktan bikmadiniz:) pioneer alacaksan begendigin bir modele bak hemen arkasini cevir arkasinda w/r jak girisi varsa sorun yok alabilirsin.sonrada kolun icine yapilan kucuk bir operasyon 35tl engin bey.takiyosun ve kumanda kolun calisiyor..sanirim yeterince yardimci olmusumdur engin bey tel:05543022574 kolay gelsin...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
||
Alpine teyplerde olurmu acaba
|
|||
![]() |
|||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
||
Sen en iyisi kanka bir oto elektrikçi edin kendine.
|
|||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Pioneer için aşağıdaki şemayı kullanarak ister kendi direkisyon kumandanızı istersneiz kendi tasarladığınız kumandayı kullanabilirisniz
![]() Ben ufak bir deneme yaptım burdan bakabilirisniz. Uygun direnç ve diyot ile bütün düğmeleri kullanabiliyorsunuz. Pioneer teyplerin bu direnç tabosu elimizde olduğu için işlem yapabiliriz ama aynı şeyi diğer markalar için diyemeyeceğim onların şemasını bulmak gerek. Teyp önerisi olarak fiyat/performans açısından mvh140 çok iyi bir model. usb aux olsun dersneiz on numara bir teyp. Ses çıkışları güçlü amfi desteği var ve renkleri çok göze batmıyor. Eğerki daha özellikli bir model istenirse 4000 5000li serilere bakılabilir Bluetooth ve ya sd kart desteği konulabilir. İzmirdeki arkadaş bu devreyyi tasarlayıp kutuya koyuyor ve sizin kumandanınzın ucuna bağlıyor kumandanın ucundan çıkan kablo önce devre kutusununa oradan teybin W-R girişine gidiyor. Pioneerin bütün 2009 sonrası serileirn W_R girişi vardır. Ben bundan ziyade yurt dışıdnan aldığım bir parçayı kullanıyorum. Bu parça teybe giren SIo soketleri ile köprü kuruyor. Atmega chipli bir kutu. Kes biç derdi yok sök tak direk. ![]() |
|||
![]() |
|||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
||
herkese teşekkürler ,kızma denizkartalı :D
|
|||
![]() |
|||
||
alicik şu model için 855 avbt aşağıdaki diyagramı buldum ama orada minijack girişi göremedim ben bu yazan aynı şey midir acaba? ![]() ![]() yani işin aslı pioneer düşünüyorum ve sadece bir kaç kritere bakıyorum **cd dvd özelliği mümkünse olmasın **teybin kafası sökülebilir olmalı (2 defa teybimi çaldılar:) **bluetooth ve ipod desteği olursa hoş olur **3,5 inch ekranı olursa iyi olur gerivites kamerasını buna bağlayabilirim **led rengi olarak kırmızı seçeneği olursa konsolda sırıtmaz **elimde focalin ifp 207 serisi seti var bunları amfisiz besleyebilirse oda yeter artık :)(alt sesler için aktif sub düşünüyorum sub çıkışı her pioneer de var sanırım artık) bu özellikleri az çok sağlayan 855 avbt modeline rastladım ama şemada bizim kolu kullanmamıza olanak veren minijack soketini göremedim yardımlarınızı bekliyorum .. teşekkürler...
Düzenleyen errör - 21 Haziran 2013 Saat 14:47 |
|||
![]() |
|||
||
up...
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
aynı şey hocam bütün (2009 sonrası) pioneerlarda mevcuttur.
|
|||
![]() |
|||
||
teşekkürler üstad şimdi 4 lastik masrafına girdim kısmetse önümüzdeki ay bu konuya gireceğim..
|
|||
![]() |
|||
||
R,ca edeirm.
kısmını atlamışım cd dvd devri bitti yavaş yavaş markalar mekanik olayını çekmeye başladı. pioneerlarda kafası sökülmeyen doubllar var sadece antiapple birisiyim. 2300de bile buna benzer bir özellik vardı. Bluetooth şart. Auriste var harika ötesi bir olay. 3.5 ekran bişi etkileiemz ama sizin bileceğiniz iş. O tarz kafalar çok iri ve biçimsiz duryor. genelde mavi ve kırmızı oluyor led ler hatta yeni seirlerd siz de istediğiiz renge ayarlayabiliyorsunuz Benimki beyaz idi ben ledleri turuncuya boyadım hoş oldu en kötü modelde bile sub çıkışı var |
|||
![]() |
|||
||
tekrar teşekkürler alicik ekran olayını sadece araçta var olan gerivites kamerasını bağlamak için düşündüm yoksa film izlicek boyutta değil 3 inch
![]() bakalım, araştırmaya devam ediyorum ..
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |