![]() |
|
Hava akış metresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FIRAT122 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2010 Saat 10:01 |
Selam arkadaşlar bende PEUGEOT 307 HDI 1.4 XR model araç var. Arabanın 2 hafta önce çekişten düştüğünü farkettim. Şöyleki; ilk 1. viteste ve diğer viteslerde kalkarken araba 6-7 saniye yığılıyor çekmiyor. Daha sonra mazot yiyor ve bir anda atağa kalkıyor. Bende hava akış metresini devre dışı bıraktım. Düzeldi bunun bir zararı olur mu? yenisinin fiyatı çok yüksek geldi 230 tl. Şuan alamam. Ayrıca yakıtımda arttı.
Bilgi sahibi olan arkadaşlardan öneri bekliyorum.
|
|
PEUGEOT 307 HDI 1.4 XR
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"üyelerimizi tanıyalım" başlığı altında herkesin yaptığı formatta kendinizi tanıtınız...
ilginize tşk. ederiz 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
akışmetre içeri giren havayı olctugunden dolayı en dogru mıktarda yakıt puskurtulmesıne sebep olur. yanı motorun en onemlı parcalarından bırıdır. onu sokunce duzelmesı hakkında bır yorum yapamayacam fakat bana kalırsa bu sekılde calıstırmaman lazım. aracın yakıt dengesını bozabılecegını tahmın ederım. cunku long therm fuel trım degıstıkce motorun calısmasıda bozulabılır. ustundekı maf sensorunu ıyı bır ustaya baktırt belkı bır bakım ıle calısır hale gelebılır. bekı kırlıdır temızlenmesı gerekıyordur vs yanı. bakmak lazım...
Düzenleyen cecoli - 02 Nisan 2010 Saat 10:37 |
|
![]() |
|
FIRAT122 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
kardeş önerilerin için teşekkür ederim.
|
|
PEUGEOT 307 HDI 1.4 XR
|
|
![]() |
|
dieselbastard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dieselbastard
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benm arabada da aynı sorun var çekişi düstü ne yapmalıyım FIRAT kardesim sen ne yaptın ne ettin ?
|
|
Peugeot 307 1.4 HDI________
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |