![]() |
|
106 yanıp sönen fren ışığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
uevrensel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2020 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uevrensel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2020 Saat 22:36 |
Merhaba araniza yeni katıldım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum bi 106 aldım otomatik vites xr temiz bi arac lpg yok. Benim sorunum yolda giderken el freni ışığı yanıp sönüyor bide sağa dönüşlerde her zaman değil ama bazen alttan tak diye bir ses geliyor sebebi ne olabilir sizce. Teşekkürler simdiden
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun demek düşer bize inşallah sizi üzmez. el freniz ışıgı yanıp sönmezi el freni altında swich var o bozuktur yada yerinden oynamış olabilir söküp bakmak lazım. alttan gelen ses bir kaç nedeni olabilir. rot başları - z rotlar - rot mili- aks - teker rulmanı gibi. lifte kaldırıp kontrol ettirmek lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |