![]() |
|
Uzun bir süre sonra tekrardan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sercan35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2017 Saat 23:02 |
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoş geldiniz Fotolar görünmüyor hocam |
|
![]() |
|
Sercan35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefondan girdiğim için link olarak ayarlayabildim şuan tıklayınca görünüyor sanırım
|
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Konuyu açınca görünüyor hocam ![]() Ateşliyor yalnız aslan
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Tekrardan hoşgeldin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim arkadaşlar aracın 1998 xs daha önce hiç egsoz takmadım aracıma bir sesini duymak istedim artık geçen bu sahibinden üzerinden 280 300 tl civarı olan adana marketteki egsoz lardan sipariş ettim kargo gelir yakında kapıda ödeme ile alıcam düz boruyla beraber taktırıp bi sesini duymak istiyorum biraz ucuz yollu kaçtım ama şu ara imkanlarım dahilinde bu oldu ileride tekrar bi değişiklik yaparım belki birde hava filtre kiti sipariş edicem yakın bir zamanda simota tipi olanlardan inşallah memnun kalırım
|
|
![]() |
|
Egsoz geldi 51 lik düz boru çekilip takıldı orta iptal edildi Bizim fare resmen kükrüyor 😊
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Deneme amaçlı bende 48lik düz boruyla 1-2 gün gezdim. Mümkün değil. dayanılacak gibi değil. Polis gördüğü yerde, pardon duyduğu yerde bağlar götürür valla.
Video için tıklayın |
|
![]() |
|
Sefaeker09 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2021 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sefaeker09
Selamın aleyküm aracın şuanki sahibiyim 😂
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |