![]() |
|
Dünyanın En Hızlı Arabası'ymış |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2008 Saat 09:01 |
|||||
alıntıdır..
Twin-turbo 6.0-liter V8 motor with dual intercoolers toplamda 1005 ve 1019 BG güç üretiyor. - Mercedesin yan firması olan meşhur Brabus değil tabiyki sadece Barabus.. - Gövde ve şase komple karbon fiberden yapılmış.. - 0-100 km hıza yanlış duymadınız sadece 1.67 sn ‘de ulaşıyor.. - Son hızı olarak 435 km/h testler sonucunda ulaşılmış ve bu Buggati Veyronun tarih olduğunun kanıtı… - Belirttiklerine göre bu araç dünyanın en hızlı en çabuk en lüks en ıyı hızlanan aracı imiş... Avrupa’da satış fiyatı 439 bin 670 euro olarak belirlenen Barabus TKR Yıllık 100 adet üretilmesi planlanıyor.. Veyron ise bu araca göre biraz uçuk fiyatta 1.1. milyon dolar.. - Bu arada araç sadece 4.78 metre mesafede 100 km/s hıza ulaşabiliyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Düzenleyen EmRaH - 15 Aralık 2008 Saat 09:02 |
||||||
![]() |
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
İNANMASI GÜÇÇÇ UÇMASA BARİ O GÖVDEYLE
|
||||||
![]() |
||||||
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
|||||
0-100 km hıza yanlış duymadınız sadece 1.67 sn ‘de ulaşıyor..
Bu arada araç sadece 4.78 metre mesafede 100 km/s hıza ulaşabiliyor
bu ikisine inanmak gerçekten çok güç
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
ben bunu geçerim :D
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Kesin geçersin ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
saçma sapan bir araba ben beğenmedim
|
||||||
![]() |
||||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Önemli olan hızlı olması değil.. Promil seviyesidir.. İddaa ediyorum dünyanın en yüksek promilli aracı benimkidir..
|
||||||
![]() |
||||||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
benim arabayla aynı verilere sahip =)
|
||||||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
|||||
güçlü olabilir ama tipini beğenmedim açıkcası...
|
||||||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |