![]() |
|
servis seçimi yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2010 Saat 23:49 |
Peugeot 307 aracımı 1 hafta önce aldım..İlk arabam. triger kayışı,devirdaim pompası,rot mili,rotillerin değişmesi gerekiyor..Afyon'da öğretmenim..Özel servis yaklaşık 570 civarı bir fiyat çıkardı..Bir arkadaşımın tavsiyesiyle bmw,mercedes,audi özel servisine gittik sanayiye..Adam peugeot özel servisi değil ama yaparız dedi..300 tl triger kayısı,devirdaim pompasına çıkardı,,rot mili,rotillere de 70 e yaptırırız dedi..şimdi ortada 200 tl gibi bir fark var ,, ustanın güvenilir oldugu söyleniyor ve benim de paraya ihtiyacım var..nasıl yapmalıyım siz tecrübeli pug'culardan yardım bekliyorum...
Düzenleyen h_307 - 08 Şubat 2010 Saat 05:10 |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özel servisler hemen hemen tüm araçlara bakarlar. hatta Pejo özel servisi dediğiniz ustaya Mercedes götürün, mutlaka bakar. Özel servis o kadar da önemsenecek bir yer değildir. yarın siz de elinizden geliyorsa bir dükkan açın, tabelaya da Honda Özel Servisi yazın.
bence bahsedilen özel servis ile Mercedes servisi arasında bir fark yoktur. işinize gelen yerde, referans da aldığınız ustaya götürmenizi tavsiye ederim. "özel servis" kelimesiyle biraz daha müşteri kazanılmak isteniyor. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
referansli ise git tabi ne olacak!netice de ayni islemler olacaksa kesene uygun olani sec
aracin hayirli olsun bu arada
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |