![]() |
|
307 1,6 hdı problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 Saat 11:41 |
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır.Aracım 2006 model 307 1,6 hdı.Yalnız bu markadan dolayı tereddütte kaldığım sorunlar var.1:araca 4 sıfır lastik aldım continental.Lastik havası 34 yapıldı bu hava fazla değilmi.2:servis c.c. takamayız diyor ben antakya da oturuyorum eğer sorun çıkmıyorsa önerebileceğiniz 1 yer varmı.3:ön takımlarda çok ses var servis rot kolları değişecek 210 lira dedi bana pek inandırıcı gelmedi çünkü sanayide rot kolunun tanesine 20 lira istediler.Acaba servis başka parçalarıdamı değiştirecek bilmiyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"ytknm" aramıza hoşgeldiniz aracınız hakkında en yakın zamanda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Yalnız sizde bu arada forumumuzun kuralları gereği kendinizi tanıtan bir konu açarsanız sizi ve aracınızı daha yakından tanıma şansımız olur.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aytekin bey aramıza hoşgeldiniz.
c.c. dediğiniz sanırım cruise kontrol. Ziya arkadaşımız kendi 307 aracına 150 TL ye taktırmıştı. Ayrıca yetkili servise bakım yaptırmak pek akıl işi değil. 2 kat hatta bazen 3 kat fiyat çekiyorlar. |
|
![]() |
|
sağolun bu ön takımlar hakkında görüşleriniz nasıldır.Tecrübelerinizden faydalanmak isterim
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
peugeot modellerinde ön takım çok hassas yetkili servislerden uzak durmanı tavsiye ederim sanayide fiyatlar daha uygun.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Yetkili servis için fiyat normal.. Lastik hava basıncı şoför tarafı kapıyı açınca etikette yazar.. psi cinsinden
|
|
![]() |
|
bende de 307 var 1.6 hdı 110 hp 2005 model pejoların hiç sevmediğim yanı amortsör ve ön takım adamlar sıcak asfalta göre yapmışlar ama türkiyede 50000 km den sonra dökülüyor arka amortisör daha beter sanki kopcak gibi vuruyor bende birde 2007 toyota var dizel bundan inip pejoya binince sanki attan eşeğe binmiş gibi oluyor ilk çalıştırma ve istop çok sarsıntılı opeldeki amortisör nerde ya ama sakın sakın sakın yetkili serise gitme hiçbiri anlamıyor ezbere iş yapıyor motor takozu değişmesi gereken aracıma volant arızası dediler sanayide baktırdım şanzıman kulağı kopuk muş 200 tl tutuyor servis volanta 1600 tl istedi
|
|
![]() |
|
soğuklarda sarsıntı artıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |