![]() |
|
Ses yakıtımı yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ZİYA ŞAHİNDOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2018 Konum: KIRIKKALE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZİYA ŞAHİNDOĞAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2018 Saat 11:18 |
arkadaşlar 308 aracımda içeriye fazla ses alıyor bunu kaput altı ses yalıtım malzemesi ile gidermek istiyorum ne tür bir malzeme almam gerekiyor ve nasıl yapabirim yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba aracın kac model
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya biz ne yapalım 206 dizel ile :)
Düzenleyen onlycihan - 19 Nisan 2018 Saat 18:01 |
|
![]() |
|
ZİYA ŞAHİNDOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2018 Konum: KIRIKKALE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZİYA ŞAHİNDOĞAN
2008 model araç
|
|
![]() |
|
iaxuna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2018 Konum: isyanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iceriye gelen ses motor sesimi, lastik sesimi yoksa rüzgar sesimi ? Eğer motor sesi ise kaput altı yetmeyebilir, motor ile kabin arasına dönmen gerekecektir. Eğer lastik sesi ise davlumbazlarada izolasyon yapman gerekecektir, eğer rüzgar sesi ise kapılar ve arabanın tabanına izolasyon yapman gerekecektir. Malzeme olarak ise siyah keçe benzeri (taşyünü kökenli) kolayca yapıştırabilen ve ağırlık yapmayan malzemeler var...
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Hmmm takip..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZİYA ŞAHİNDOĞAN
motor sesi alıyor ayrıca aracımda kaput keçesi yok bu fayda edermi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |