![]() |
|
2008 model 308 otomatik motor silkeleme ve durma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetdokmetas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2022 Konum: iSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdokmetas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2022 Saat 13:40 |
Herkese selamlar, 2008 model otomatik 308 130bin kmde araba satın aldım aralık ayında. Arabada hiç bir sorun yoktu, yağ kapağı atmış ve tüm yağ boşalmış ben farketmedim. motor artık durma noktasına gelince bi tanıdığa götürdüm yağ koydu hava filtrelerini temizledi falan. Sonra araba bi dikiş tutmadı yokuş çıktıktan sonra motor silkelemeye başlıyor yada bazen kırmızı ışıkta beklerken motor silkeleniyor ve duruyor. arabayı kapatıp yeniden çalıştırmam gerekiyor. bunlar her zaman olmuyor bu arada bi bakıyorum sorunsuz gidip gelmişim bi bakıyorum gidemiyorm. ayrıca arabayı kapatınca fan bi süre çalışmaya devam ediyor. sonra kapanıyor. bi ustaya götürdüm şanzıman dedi 10bin masrf çıkardı. bi tanesi bobin arızası ama bende buna uygun yok dedi. şimdi bi tane daha buldum adam güven verdi ama diyorki motor silindir kapağı değişmesi lazım 17bin masraf. ne yapsam bilemedim. ilk arabam ve bu işlerden hiç anlamıyorum. yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Katip55 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2021 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim ustanı iyi seç. 17bin çok. 25bine işçilik dapil samsunda komple motor var. Çok pahalı demişler. Sorunun bujilerde olabilir. Aynı sıkıntı bende vardı bujileri değişince bariz azaldı. Bobinlerde bişey yok. Test edildi. Yağ akan yerlerde şase olabilir
|
|
![]() |
|
dr.sergio ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dr.sergio
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun. Bu motor bobin ve buji çevresine çok yağ veren bir motor. Ben kaputu ne zaman kaldırsam, bobin çevresinde sürekli yağ görüyorum. Motor yağ kapağı gevşeyip çıktıysa, bujiler çok fazla yağlanmış olabilir. Mutlaka önce bujileri kontrol ederek başlayın derim. Fanın bir süre çalışması tamamen normal. Suyu soğutması için kontak kapatıldıktan sonra da fan çalışır. Ama ilk marşta, soğuk motorda fan devreye giriyorsa ısı müşürünü de kontrol ettirin isterseniz.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun fan açıyorsa arkadaşlarımızın dediği gibi bujilerde yağlanma olabilir. öncelikle aracın arıza kodlarına baktırın daha sağlıklı olacaktır. motor yağsız kaldıysa eksantrik yağlayıcı elektrovanalarda problem olabilir bu parçada aracın çalışmasında en büyük sıkıntı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |