![]() |
|
VAY BAŞIMA GELENLER :))) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2009 Saat 23:34 |
ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR ARACIMIN NEDEN ÇOĞU 1.6 ARAÇLARA FAZLA DİRENEMEDİNİ DÜŞÜNMEKTEN SIKILDIM VE SOLUĞU REKLAM OLMASIN BOSCH CAR SERVISTE ALDIM USTAYA ARABA YURUMUYOR ARKADASLARIMINKI GIDIYOR DIYEREK KALKIS YABTIGIM ARACLARI ANLATTIM SONUCUNDA KONTROL YABTILAR MOTOR SAGLAM COK AZ YAG YAKIOR :) 4 TIRNAK PLATINUIM BUJI VE KALBLOLARI DEISTI BAKTIK GENE BI ANORMALLIK VAR VE BENZIN POMPASINA GIRDIK MEGER POMPA ORJINAL DIILMIS ICI ACILMIS VE CIN MALI POMPA TAKILMIS 3 ILE 3.5 BARLIK OLMASI GEREKEN DEGER BENZIN BASINC GOSTERGESINDE 1.6 ILE 1.8 ARASI CIKIYORDU SORA FILTREYE BAKTIKKI BENZIN FILTRESINDEN BENZIN YERINE KUM ÇAKIL DOKULDU SIMSIYAH OLMUS TIKANMIS YENISI TAKILDI BASINC DEGERI 1.9 BARA YUKSELDI VE SABIT KALDI GAZ VERSEKTE DUSMEDI BASINC DEGISMEDEN ONCE DUSME YAPIODU FAKAT GENE USTA POMPA DEISCEK DEDI FIYATI 300 LIRA GIBI BIR RAKAMMIS ICINDEKI SADE POMPA DEISEBILIOMUS FAKAT ONLARDAKI BENIM ARACA UYMADI FILRESI YOKTU UCUNDA GENE KUM KACAR BOZULUR DEDI USTA O YUZDEN TEMIZLEDIK VE GERI TAKTIK BU 0.3 BARLIK BENZIN BASINC YUKSELISI INANILMAZ FARK ETTIRDI ARACTA GIDISI KAFA SALLAMAYA BASLADI TAM GAZDA AMA HALA TAM RANDIMANLI OLMADINI HISSEDIYORUM BIZIM BENZIN SAMANDIRASIYLA BIRLIKTE POMPA FIYATLARI NEDIR BILEN VARMI ACABA ???
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman sen bu arızayı giderdikten sonra sil baştan yarışlara devam edeceksin sanırım. merakla bekliyoruz yeni videolarını..
geçmiş olsun. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ıyı o zmm kalkarız senınle :D
bızım efeyede sor sen kanka parcaları daha uygun verır ;) |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Normalde servistede şamandıra pompa ayrı satılırı. Depo üstünden ünitesini söktükten sonra içinden pompa çıkarılıp yenisi takılır. Komple değilde orjinal tek pompaya bak sen cihangir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |