![]() |
|
Hit Kosei Jant Hakkında Bilgi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2008 Saat 14:22 |
ARKADAŞLAR ARACIMA HİTKOSeİ JANT ALMAK İSTİYORUM
MODELLERİ ÇOK HOŞ VE ÜSTÜNDE YAZAN EL YAZISI AMLEMLERİ
BENİ BU JANTA DOĞRU ÇEKİYOR
BU MARKAYİ BİLEN ÖNERİSİ OLAN VE NEREDEN ALABİLECEĞİME DAİR BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM Düzenleyen STARBURAKS - 13 Aralık 2008 Saat 17:21 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
serhat tutar'a müracaat ediniz :)
|
|
![]() |
|
Kosei olmasın o Hitkosoi diye bir marka ilk defa duyuyorum çin çakması olabilir herhangi bir foto veya link varmı bizimle paylaşırsan daha kolay yardımcı olabiliriz
|
|
![]() |
|
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
war hit kosei die
|
|
![]() |
|
güzel modeller var aracınız nedir acaba ?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bir arkadasımın civic inde var gayet memnun taktıralıda 1 sene oldu nerdeyse |
|
![]() |
|
ya banada oyle geldi hafifliğinden bahsedip daha iyi olduğunu idda edenlerde var ama ben en çok cant üzerindeki kollardan birine yazılan el yazılarına vuruldum açıkçası:)))
|
|
![]() |
|
Burda Bir Tane örnek var bakalım beğenecekmisiniz |
|
![]() |
|
özellikle rengi harika gümüş gri bir araçta harika durur :)
|
|
![]() |
|
Verin gazı verin az kaldı zaten aldım alacam :)))
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
güzel jant bence...
|
|
![]() |
|
valla kamu oyu topluyorum benımde hoşuma gitti
gerekli fikir desteği gelirse karartacam gözümü
iyi kötü fikrinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
Araç ne renk ?
|
|
![]() |
|
gri orjinal rengi ama açık metale cevirecem |
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Hit Kösei'nin çok hoş jantları var, ben de bir tane düşünüyorum, ama kalite ve teknik konularda nasıldır fikrim yok...
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |