![]() |
|
407 deneyimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lutfuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2008 Saat 20:09 |
arkadaşlar 2008 model 407 premium edition 1.6 ım var ve araç çok özel dynamic premium jantlar stepne dahil orjinal bagaj üstü spoyler ve gövde rengi pacalık falan 308 le beraber biraz yük oldu ikisinin arasında seçim yapmak zorunda kalınca 308 otomatik olduğundan e bide hanım faktörü 407 yi satıyorum aklınızın bir köşesinde bulunsun |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aracın resimleri varmı
ve araç hakkında bilgi verirmisiniz
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Hayırlı satışlar.ilan linki atta bakalım..
|
|
![]() |
|
lutfuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2008 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
abi atamıyorum ama sahibinden.com da sakarya dan bakarsanız görürsünüz yinede deniycem bu arada araç 18500 km de g.gri fulllll hatasız
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
linki kopyala yapıştır.Sahibinden deki..
|
|
![]() |
|
HAYIRLI SATISLAR
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
attım galiba inşallah gören varmı resimleri
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lutfuk;
ilanını yukarıda verdim
ilgilenen arkadaşlar oradan bakabilir
:)
|
|
![]() |
|
ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar
![]() |
|
![]() |
|
Araç güzel.HAyırlı satışlar..
|
|
![]() |
|
dızel 110 hp ısmı yeter be :) hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Çok zor olmuştur herhalde tercih yapmak?
|
|
![]() |
|
biraz zor oldu tabi aralarında tecih yapmak ancak 308 de görseniz bana hak verirdiniz
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |