![]() |
|
307 için uygun kapı hoparlörü yardımı. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rataylan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 Saat 00:08 |
Arkadaşlar merhaba,
Aracımın üzerinde bulunan ve fotoğrafını eklediğim type in çıkış gücü ve kapılara takabileceğim en uygun hoparlörler konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Kapı içlerine yapılacak yalıtım konusunda araştırmalar yaptım, yalıtım yapmadan önce sorunlu hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. ![]() |
|
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
degıstıreceksen komple degıstır yoksa pek okadar birseye yaramaz.. böle kullan daha iyi bence
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben teybin beyaz düğmelerine takıldım yaw. Orjinali mi öyle?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
2006-2007 ve 207 lerde böyle hocam |
|
![]() |
|
rataylan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Üzerindekiler Pioneer orjinal değil, ikisindede patlak var, Jbl vb. alsam kalite farkı olmaz mı diyorsunuz, Peugeot un orjinallerini mi alıp takayım?
|
|
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
|
![]() |
|
arkadaşlar, ön kapılar için linkteki cihazları alacağım, başka önerisi yada uyarısı olan yoksa,
http://www.hepsiburada.com/liste/kenwood-kfc-1664s-16-cm-3-yollu-200w-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otcagkfc1664s&categoryId=26090#Gorseller
|
|
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
ben arkalara vatan bilgisayardan roadstar 13 cm coaxial hoparlör aldım sanırım 30 tl idi. on numara oldu hele çıkanları görünce daha takmadan sesin değişeceğini anladım.sırada önler var şimdi 16cm 41tl fiyatı boş bi vakitte alıcam... not:orjinaller temiz illa orjinal diyen varsa satabilirim Düzenleyen tolga35 - 19 Kasım 2012 Saat 19:12 |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
benimde patlak var bi önde bi arkada bunlar ne olarak geçiyor ve cm olarak nasıl alacam bide ismini unuttum göğüste bulunan küçük olanları adı neydi onu nerden ne isimle bulacam :)
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu baktıklarınız coaxial hoparlör diye geçer.Yani amfisiz çalışır.Ön kapılara 16 cm,arka kapılara 13 cm çapında olanlar takılır.Ön göğüslükteki tweeterdır yani tiz ses verir.Onları değiştirmenize gerek yok.Ayrıca unutmayın aracın orjinal teybi yanılmıyorsam her kapıya 30w ses çıkışı gönderir.Bu da alacağınız hoparlör ne kadar kaliteli olsa da tam anlamıyla verimli çalışmaz.Her bir kapıya en az 50w gitmelidir.
|
|
![]() |
|
Sahinozgul ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sahinozgul
308 içinde boyutlar aynımi acaba bende 308 için degistirmek istiyorum açıkçası ufak çaplı amfi ve sub ile beraber bende tüm hoparlörleri değiştiricem önerisi olan varmı acaba Teşekkürler
|
|
![]() |
|
öncelikle cevap için teşekkürler, mevcut teybin yerine takıp (direksiyon kumandası, lastik basınç, park, bluetooth vb.) tüm özellikleri kullanmaya devam edebileceğim dubledin bir cihaz var mıdır? |
|
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |