![]() |
|
206+ hoparlör takma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 Saat 20:18 |
arkadaşlar 2011 206 plus comfort aracımın arka kapılarına hoparlör takmak istiyorum . ancak aracın arka kapılarına teyp ten kablo gitmiyor. teyp i söküp çıkışlarına baktığımın da sadece ön kapılar için çıkışlar mevcut arka çıkışlara giden pimlere kablo takılı değil. teyp in arka çıkışlarına hoparlör bağladım. ses çıkmadı sanırım aktif ettirmek lazımmış. bu kablo çekme işini ben nasıl halledebilirim .
|
|
206+ 2011 alüminyum gri
1.4 benzin |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ses sistemi ile uğraşan veya yetkili-özel bir servise gidin derim.
Ben baştan sonra ses sistemi döşedim eliniz yatkın bile olsa çok zor iş. |
|
![]() |
|
engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
güncel
|
|
206+ 2011 alüminyum gri
1.4 benzin |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
işin çok kolay olmadığını soyleyebilirim bide teyp'in içinde 4 hoparlör seçeneğine baktınmı ordan aktif edebilmen lazım sanırım.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
teybin arka hoparlör çıkışlarını aktif ettirdim. şimdi arka kapılara kablo çekip hoparlörü takma işi kaldı. boş bir vaktimde bu işi halledeceğim .
|
|
206+ 2011 alüminyum gri
1.4 benzin |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
comfortlarda kapı direğine kadar geliyor ses kablosu sizde olmadığınıza eminmisiniz? |
|
![]() |
|
teyp in soketinde sadece ön kapılar için kablo bağlı yani teypte bile çıkış yok . pionneer 13 cm hoparlör aldım boş bir vaktimde bağlamayı düşünüyorum. sadece sağa sola zarar vermeden kablo çekmem lazım . kapı direğinden kapının içine nasıl çekicem onu anlamadım. kabloyu geçirecek bir delik buluruz diye tahmin ediyorum . olmazsa soketin uygun bir yerine delik açarız gerisi kolay gibi duruyor.
|
|
206+ 2011 alüminyum gri
1.4 benzin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |