![]() |
|
double dinden sonra gösterge |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2012 Saat 01:10 |
arkadaşlar bugün teybi değiştirdim double taktırdım tabii direksiyon kumandası iptal oldu benim sormak istediğim peugeotlarda benzinle ne kadar yol katedileceğini kumanda kolu üzerinden öğreniyoruz oda iptal olmuş normalmi ??KUMANDA KOLUNU KULLANMANIN BİR YOLU YOKMU??(PİONEER AVH1450)
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum yol bilgisayarı kontrolü radyo kumanda kolunda değil silecek kolundadır ve iptal olması diye bişey olmaz, silecek kolunun ucundaki düğmeye basınca ekrana bak bakalım ne tepki verecek, orjinal teyibi sökünce sadece radyo bilgileri kaybolur.
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
onuda denedim ondada çıkmıyor neden acaba teyp takılırken yanlış bişeymi yaptık...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Anlasilan araciniz yeni kasa . Yeni sasalarda boyle bi sorun var. Sizn cozununuz mevcut . Suan mobil girdim aksama size satan bir arkadasin bilgilerini atarim. Aqni sorun ndada vardi corduk
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alicilik hocam bugun cok sıktım seni ama kusuruma bakmayın lütfen. benimde araç makyajlı kasa 2006 1.6 hdi tech.. 90 lık 2 dinde km menzil olayına takıntılıyım birde derece işine .
birde şu aklıma takılıyor. ülkemizde 2 kere saat güncelleniyor 1 ileri bir geri bu durumlarda saati nasıl ayarlıyacaz
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |