![]() |
|
Hoparlör Seçimi ve Performansı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2012 Saat 11:28 |
Öncelikle herkese merhabalar..
2004 206GTI yeni aldım. üzerinde ses sistemi vardı ek ücret istediği için söktürdüm. müzik sistemi ile çok da alakadar biri değilim. istediğim sadece doyurucu bir ses. arabanın ön ve arka kapılarda hoparlörler mevcut, arka bagaj üstünde yok. bunlar tahminime göre orjinal hoparlörleri, ses sistemini söktürürken sanırım orjinallerini takdırdı. Sony marka cd çalar var. modelini tam olarak bilmiyorum ama yine 250 TL civarında olduğunu tahmin ediyorum. Forumdan araştırdığım kadarı ile ön kapılara 16cm, arka kapılara 13cm ölçülerinde hoparlör takılıyor. Şuan ses açıkcası radyo gibi hiçbir hareket yok. ön ve arka kapılara kaliteli, ses çıkışı ve bası düzgün hoparlör almak istiyorum. bütçe açısından sıkıntım yok. İşin özü olarak buffer amfi vs. istemiyorum. hoparlörler ve teyp ile tok bir ses almak istiyorum. illa ki buffer veya amfi gerekli mi? değil ise hangi markayı önerirsiniz? bilgisi olan ve bu şekilde kullanan arkadaşlar yazarlar ise çok memnun olurum. teşekkürler iyi forumlar :) |
|
![]() |
|
BerkeKarayel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BerkeKarayel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bütçeniz varsa jbl 6508c ve 508c alın yoksa 2 şer tane yuvarlak sony alın takın
|
|
307 1.6 16V XT Apexi Cold Air Intake Kit - Mobil Super 3000 X1 5w-40
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amfisiz pek verim alamazsınız..
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
o zaman sony cd çalar ile de uyumlu, amfi + 13cm arka kapı hoparlör + 16cm ön kapı hoparlör markası ne önerirsiniz. teşekkürler. |
|
![]() |
|
Açıkcası arkaya bile hoparlör koymak istemiyorum. sadece kapılara en kaliteli hoparlörleri alarak tok bir ses elde etmem yeterli. aşırı bas ses vs gibi bir beklentim ya da takıntım yok. teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yakın zamanda bana tavsiye edilen jbl6508c alabilirsiniz midler için.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Benim pandizotta iki tane pioneer oval kagit hoparlor var . Sesi cok iyi tavsiye ederim.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
cmkelektronik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cmkelektronik
merhaba arkadaşım bende müzik sistemleri işylen uğraşıyorum eğer anfi koymıyacaksan pıoneer in hoparlörlerini koyarak güsel bir ses alabilirsin anfi koyarsanda pıoneer ve jbl in uygun mid tizleri var onları tavsiye ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |