![]() |
|
206 Aux Girişi aktif olmuyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
raikkonen76 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı raikkonen76
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2012 Saat 11:39 |
2006 model 206 feline aracımın siemens vdo cd çaların cd changer (mevcut değil) girişine teybin arkasından aux kablosu takıp mp3 yada iphonedan müzik dinlemek istiyorum.. ama teybin üzerinden cd changer tuşu aktif değil.. servisten actıracaksın dediler gittim servisteki usta sizin aracta mevcut değil,bilgisayarda gözükmüyor ,haliyle olmaz dedi.. yapan veya yapıldığı yeri bilen yada yapan usta tanıyan varmı istanbulda ?? Teşekkürler..
|
|
2006 Model 206 Feline
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Servis halt etmis. Peugeot Planet 2000 olan bir yere gidin ve cd changer aktivasyonunu gerceklestirtin.
|
|
![]() |
|
raikkonen76 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı raikkonen76
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yetkili servisi aradım beni müzik sistemleri bölümüne yönlendirdi..eğerki teybinizde mümkünse tabiki aktive ederiz dedi.. bende müzik sistemleri bölümünü arayıp teybin modelini (siemens vdo) söyledim..o modele olmadığını söylediler..:((
|
|
2006 Model 206 Feline
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Siemens VDO'nun modeli nedir? CD 30 veya 70?
Ben aracinizda genellikle kullanilan clarion marka teyp oldugunu sanmistim (yazmaniza ragmen). |
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
öncelikle o parçayı cd çalara baglı vaziyette servise gidince programa baglıyorlar ve açılıyor 2 dk bir işlem ben bir yıdan beri kullaıyorum..
|
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |