![]() |
|
307 Xt Bva Cd Changer Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2009 Saat 13:01 |
|
Arkdaşlar aracı alalı malum 1 hafta oldu ne yaptıysam cd cahngeri çalıştıramadım formda kısa bi araştırmadan sonra arzalı oldugu durumlarda cd ışıklarının yanıp söndügünü okudum fakat benimkinde böyle bi durum yok. cd yi takıyorum hangi sürücüye taktıysam içeri nazlana nazlana alıyor o sürücünün sayı lambası yanıyor ama teyipte hiç bi tepki yok hangi düğmesine bastıysam okutamadım cd yi :D bazı arkdaşlar reset gibi durumlardan söz etmiş bu olay nasıl yapılıyor benim duruma faydası olur mu yada neleri etkiler ? konsolun resmini ekliyorum arkdaşlar
![]() |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kronik changer sorunu. Tamir ettirilebilir belki ama yinede yakın bir zamanda tekrar arızalanacaktır. :(.. en güzeli komple kurtulmak.
|
||
![]() |
||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
blaupunkt bi ürünün bu şekil kronik arzası çok garip kaliteli bi marka oldugunu düşünüyordum. Peki tamir maliyeti ne oluyor herhangi bi elektronikçi haleldebilirmi sorunu nedir arkdaşlar load cd kısmında bi müddet bekledikten sonra radyoya geri dönüyor sanki zorla cd yi sürücüye sürüyormuş gibi garip bi seste var nazlanarak çalışıyormuş edasınca aslında komple kurtulmak en mantıklısı gibi gözüküyo fakat mp3 çalar yeni bi teyip alsam o güzelim konsolun görüntüsünü bozucak pioneer bile olsa orjianl olmıcak şahsi görüşüm taibki bu orjnal cd playerda oldukça maliyetli ilk önce tamir şansımı denemek istyiorum :)
Düzenleyen pug307_26 - 03 Kasım 2009 Saat 22:03 |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
En güzeli changer ı sökün yerine orjinal rafını takın. Changer için torpdo gözüne Xcarlink taktırın. Tamiride pek ucuz olmayacaktır.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
biraz konuyu açarsanız sevinirim...
|
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben de 307 sahibiyim. 307'lerin kronik sorunu bu; 2-3 yılı dolduran tüm 307lerde Cd Changer muhakkak arıza vermiş hatta değiştirilmiş oluyor. Ben 04 model aldım, aldığımda benimkinin de değiştirilmişti. Pioneer ile mutluyum şimdi.
Başka bir doktor arkadaşım da aynı dertten muzdaripti, sürekli tamir ettirmekten sıkıldı ve tamamen söktü. Yerine başka bir tane cd çalar taktı. Şimdi kafasına göre kullanıyor. Tavsiye ederim.
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
||
![]() |
||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
|
KEŞKE BEN YENİ CD ÇALAR ALMADAN BUNDAN HABERİM OLSAYDI . ORİJİNALLİĞİ BOZMADAN SUPER BİR ÇÖZÜM . PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER .
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
ilterunsal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilterunsal
|
peki cd çalar yerine takılan rafı nerden bulabiliriz???
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |