![]() |
|
vites triptonik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2009 Saat 16:59 |
aracım 2004 model 307 SW otomatik vites:sorun vites triptonikteyken 1-2-3-4'e kadar geciyo.vites küçülteceğim zaman 4'ten 2'ye geciyo.ne yapabilirim.tsk |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracımda triptronik 307..4 e kadar geçiyor demişsin.zaten 4 vites onlar..eski araçlarda 4 vitesti.şimdi 6 ileri 5 ileri otomatik olarak çıkıyor.
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
anlatmak istediğim şu manuel'deyken 1'inci vitesten 4'üncü vitese kadar normal geçiyo..vites küçültmek istediğimde 4'den 2'ye düşüyo..3'e hiç gecmiyo
Düzenleyen necati1234 - 02 Ekim 2009 Saat 22:20 |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şanzuman şalterinde bi problem olabılır
|
|
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
valla bilmiyorum ama düzgün bi yere göster..otomatik şanzuman işi biraz kalifiye bir iş..
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
belki şanzumana bi güncelleme yapılsa düzelebilir. söktürmeden önce mutlaka bilgisayar ile ayar yolunu denemelisin.
arkadaşımda da vites geçişleri çok sert oluyor ve vuruntu vardı. 4-5 usta en az 1000 TL masraf çıkardı. serviste 80 TL ye yeniden yükleme yaptılar bilgisayar ile. şimdi mis gibi, sorunsuz. /B] |
|
![]() |
|
kardes servisten 80-100 gibi bir rakamla cıkabilirmiyim kesin...
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
arkadaşım gözümün önünde 80 TL verdi.
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
dostum benim aracımda da böyle bi sorun oldu özel serviste aracın vites konvektörümü öyle bişiydi (vites geçişlerini düzenliyomuş )o parçasını aldım gidip 140 tl ye taktırdım bide program attırdım toplam işçilikle 200 tl verdim bu parça bozulmuş olabilir geçmiş olsun....
|
|
![]() |
|
tesekkür ediyorum...
|
|
![]() |
|
senin sorun ne oldu? bi gelişme var mı? yoksa yardımcı olalım...
|
|
![]() |
|
gidemedim bi türlü üniversiteden dolayı.sizin yer neresiki.ben ankaradayım... |
|
![]() |
|
istanbul olsaydı olurdu. malesef ankarada old. için bu konuda sana yardımcı olamam. ama sitenin diğer üyelerinden bi yardım geleceğine emin ol.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Arkadaşlar triptronik vitesler çok hassas mutlaka yetkili servise gösterilmesi gerekir. Aynı zamanda ciddi bir yedek parça sıkıntısı var. Konusunda uzman birine baktırmakta fayda var. Ama sizin sorunun çok fazla tutacağını sanmıyorum. Yazılım ve hidrolik havasının alınmasıyla düzeleceğini umuyorum.
|
|
![]() |
|
cok tesekkür ediyorum... |
|
![]() |
|
ankarada bildiğiniz bi servis varmı.oraya yönlendirseniz beni...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |