![]() |
|
ön panel ışıklarının çoğu yanıyor ,airbag off |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 01:04 |
ben 2002 307 xr benzinli 1.6 araç sahibiyim son bir haftadır araç seyir
halindeyken ön paneldeki uyarı lambaları yanıyor 15-20 sn sonra sönüyor
fakat ön yolcu airbag lambası (OFF) yanmaya devam ediyor.Ben ankarada
ikamet ediyorum şaşmazda bir elektronikçi bsi beynine baktı su sızmış
dedi, şu an beklemedeyim beynin yenisi malumunuz biraz pahalı, ustalar
söker temizleriz ama aracınız hiç çalışmayadabilir bu riski göze
alırsanız bakalım dediler ben de karar veremedim sizden bir yardım yada
yorum rica edeceğim,
peugeot 307 xr 2002 model (benzin + lpg) manuel vites |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun kardeşim, eminim arkadaşlarım yardımcı olacaktır
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
delcullu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2009 Konum: KIRŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun arkadaşım. Ya ben de motoru yıkatacam ama su kaçar diye korkuyom merete. Bir türlü yıkatamadım. |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
haşim abi yardımcı olucaktır konuyu gorunce
|
|
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
BSI kapı eşiğinin hemen yanında malesef. KApılarda veya camda oluşacak her türlü sızmaya açık birr durumda. Şoför tarafındaki sigorta kutusunun hemen altında. özellikle pedal telleri ve kapı lastiklerinde oluşacak açılmalar bsi nin su almasına sebebiyet verebilir. Şu an yapılacak en mantıklı şey contact cleaner veya sf alkol ile temizlenip. Havalı havya ile ısıtılması olacaktır. Ama sökmeden önce, ki sökülmesi çok meşakatlidir. dış taraftan soketleri temizlenip kontrol edilebilir.
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
dostum motor yıkatmak o kadar iyi bişey değil araba için eğer aracın otomatik falansa zaten kesinlikle yıkatma otomatiklerin motoru yıkanmıyo hemen akünün alt tarafında triptonic şanzımanın soketleri falan var bi su kaçarsa beyin karışır mazallah :) tavsiye etmem yani...:) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |