![]() |
|
307 xr problem hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2009 Saat 23:33 |
arkadaşlar 2002 model 307 xr kullanıyorum dün baskı balata triger kayışı ve rytin motor bakımları yapıldı yaklaşık 850 TL ödedim(600 parça 250 işçilik) ustanın söylediğine göre motor silindir kapağından su sızmış yeşilimsi bir leke var ileride sorun açabileceğini şu an su eksiltmenin fazla
olmadığını söyledi o yüzden bu arızanın onarımını erteledik. Zaten su sızmış ve kurumuş belkide kireçlenmeden kesilmiş olabileceğini düşündüm.Sizin yorumunuz nedir? İkinci bir sorunda yeni başladı seyir halinde iken göstergedeki uyarı lambaları yanıyor ekranda passenger airbag deactive yazıyor bir süre sonra ışıklar sönüyor.Bu arızanında araştırmasını yaptım BSI beynine su sızdığı bu yüzden olabileceği söylendi soketlere bakıldığında yeşilimsi bazı lekeler gördük, BSI beyni temizliğini yapıyorlar ama garantisi yokmuş yenisi 900 civarında sizce ne yapmalıyım bütün sıkıntılar beni buldu bu hafta bir daha peugeot alacağımdan şüpheliyim artık, |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Motordaki su kaçağı yüksek ihtimale termostatın motor bloğuna ağlandığı yerdedir. Termostat contası su kaçırmaya çok müsait. Bu yüzden söküp Würt sıvı conta ile tekrar takılması uygun olur.
BSI için servis gerekeni söylemiş zaten. Temizliğe ek olarak ana kartının havalı havya ile ısıtılmasıda faydalı olur.
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakan, sen hangi ildesin? İstanbul ise yardımcı oluyum. yetkili servise yönlendirelim seni. bi arkadaşım var.
bilgisayara bağlayıp, kesin arızayı sana söylesin, sonra da bi yol gösterir, yetkili servis deyince korkma. hallederiz :D |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |