![]() |
|
enjektör arızası mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2011 Saat 21:40 |
s.a
server taşınalı çok oldumu arkadaşlar?? walla bu forumun bize ne kdr lazım oldugunu tekrardan anladım:) benim 106 benzinde uzun zamandır çalışmıyodu. bi göstereyim servise dedim. üstünden girip altından çıktılar olmadı. en son enjektörleri gevsetip baktıkki benzini resmen kusuyo. çok fazla benzin veriyo dolayısıyla çalışmıyo.. ustam enjektörler değişecek dedi ama konyada ne enjektörü bulabildik ne takabildik:) bide sorunum o deil sanki arabanın fanını b.ktan bi ustaya yaptırayım derken sigortaları felan atırdı ondan beri böyle.. aceba ecu hava sıcaklagını alamıyo olabilirmi? enjektörden başka bi arızadan olamaz mı?
Düzenleyen _semihk_ - 11 Haziran 2011 Saat 21:50 |
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ramazan ustaya tesisatı kontrol ettir...büyük ihtimal çözer sorununu konya daysan eğer
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
konyadayım kardeşim.. nerdedir nasıl bulrum ramazan ustayı? valla arabadan nasıl sogudum anlatamam:) bi çözümü olmalı
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
size tavsiyem konya kormaz yetkili servise gidin. ben kırşehir'den bakıma çıkıp oraya geliyorum. çok memnunum oraya gelip de çözülmeyen sorunum kalmadı. hem fiyatları çok uygun geldi bana hem de güler yüz var. ustaları da çok deneyimli.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
konyada cidden sağlam ustalar var kardeşim.. benim servisimde ii ama olurya gözlerinden bişey kaçmıştır belki bide korkmazı deneyeyim.. tşkler:)
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |