![]() |
|
Sigorta ve Korna |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 15:48 |
Benim araçta geçen gün iç lamba yanıp sönmeye başladı ve 2 gün sonra temelli söndü ve yanmıyor. Dün de korna çalışmamaya başladı. Araç 106 quik. Direksiyon solundaki sigortaları kontrol ettim acaba gevşemiş mi diye bir kaçına baktım sonra korna düzeldi ve biraz daha kurcaladım acaba lambada düzelir mi diye korna yine gitti.
Benim sorum şu o sigortaların hepsi farklı farklı mı (direnç hesabı) yoksa herhangi bir sigortanın yerini değiştirsem hepsi birbirine olur mu? Yani her sigorta özel mi? Birde sigortanın yanında kırmızı bir ışık var ve kurcalarken yanıp sönüyor sadece. Bu ışık nedir? |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106 icin diyagram:
Asagidaki tabloda "Rating" kisminda belirtilen amper degerlerine baktiginizda bazilarinin ayni bazilarinin farkli oldugunu gorursunuz. Genellikle ayni renkteki sigortalar ayni degere sahiptirler. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Koliva teşekkür ederim çok işime yarayacak. Sanırım ben f5 ve f8 de problem var.
|
|
![]() |
|
bir sorum var boşuna yeni konu açmıyım
106 larda geri vites lambası var mı? Yok diye biliyorum ama. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benim eski 106 xr de vardı
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
aracım 106 quıck 2000 model geri vites lambası var olmaması saçma değilmi sizce.dostum seninde sigortan atmış olabilir...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
var arkadaşım olmazmı hiç.. |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
sen daha fazla kurcalamadan git sağlam bi elektrikçiye göster aracı..
|
|
![]() |
|
Evet ya durum onu gosterio. Saolun beyler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benimde bugun kornam bozuldu sigortalar sağlam çıktı korna bozulmuş :(
25lira verdim korna ve işçilige bide far ayarı yaptırdım :) hepsi içinde 25tl ödedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |