![]() |
|
REKOR KIRDIM sanırım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 00:39 |
||
120 liralık benzin aldım 455 k/m gitti araç dahada 25 30 giderdi ne olur ne olmaz die aldım :)
yarı yarıya uzun yol ancak 160 170 yaptığım oldu uzun yolda sizce arkadaşlar ?
|
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
![]() |
|||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
50 tllik benzinle 150 km yol yapıyorum şuan ortalama şehiriçi..araçta bi sıkıntı var ama ne acaba..senin değerler iyimiş..
|
|||
![]() |
|||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
||
dostum aracım pertten çıkma ama allah için memnunum ya
|
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
![]() |
|||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
||
benimkinin kazası yok..sıkıntısı çok.. varsın pertten çıkma olsun..yeterki yolda bırakmasın:)
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Allah memnunıyetını daım etsın dıyecegım
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benim araç şeytan kulağına kurşun
26 lt lpg ile daha çeyrek depo dolu yani bir 100 km daha gidecek şekilde şuanda 270 km yaptım:D üstelik klima bile açıktı yani:D varsın sabahları teklesin sirkelesin :D
|
|||
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|||
![]() |
|||
||
bu lpg'yi bayağı bri düşünmeye başladım ben
![]() |
|||
![]() |
|||
||
sayın abıcım afedersın ama bu "sırkeleme" ne yaaaaaaa
![]() 40 yıllık SİLKELEME ne zaman sırkeleme oldu :)) senın konunun baslıgınıda duzelttım farketmemıssın anlasılan
![]() |
|||
![]() |
|||
||
sen daha cok dusunursun. atı alan uskudarı gectı bee :))
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
sonuc bellı :)) elbet geleceksın yanıma :)) |
|||
![]() |
|||
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
silkelemede olur:D lisanımız sürştüyse affola:D
|
|||
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|||
![]() |
|||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
||
:)
|
|||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|||
![]() |
|||
||
evet dostum bendım ancak şunu söyleyeyim aracın genelinden yine memnun değilim yakıtından tam okursan anlarsın ;) |
|||
Peugeot 106 XR..
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |