![]() |
|
EGZOZ EMİSYONDAN KALDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2011 Saat 20:11 |
106 ARACIMIN EGZOZ ZAMANI GELMİŞTİ ABARTI EGZOZA PUL VEREMİCEKLERİNİ SÖYLEDİLER BİR YERLE ANLAŞTIM MAKİNAYA BAĞLADI VE SONUÇ FELAKET..NORMAL DEĞER 3.50 OLMASI GEREKİRKEN BENDE 7.68 ÇIKTI. BİR ÇIKTI KAĞIT VERDİLER BÜYÜK HARFLE KALDI YAZIYOR.BANA FERRARİYLE YAKIT KONUSUNDA YARIŞTIĞIMI SÖYLEDİLER İZMİRLİ ARKADAŞLAR BİLİRLER BORNOVADAN ALSANCAĞA ( 20 KM DEİL ) 50 TL GİDİYOR SADECE GİDİYOR DÖNERKEN GENE IŞIK YANIYOR.
ASIL BEN FENALARDAYIM.
BU OLAYIN SEBEBİ NEDİR SİZCE ??
ABARTI EGZOZ MU?
PERFORMANS HAVA FİLTRESİMİ?
YOKSA SİBOP AYARI İLE İLGİLİMİ??
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu olayın asıl nedenı yazdıgın butun sebebler kardesım sen orjınale don benzın sirketin yoksa tabiki :))))
|
|
![]() |
|
HANİ BİR LAF VARYA NE YARDAN GEÇERİM NE SERDEN BENDE EGZOZDAN GEÇEMİYOM.BİR ÇÖZÜM YOLU BULUCAZ ARTIK.
![]() |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bu yazdıkların hepsi bende var filtre ve düz boru var hatta hiç susturucu yok yakıt normal kullanımda hiç değişmedi eskiye göre baska biyerde ara bence sorunu motorda falan
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracının yakıtı nasıldı bu arada.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ARAŞTIRIYOM EGZOZ YAKARMI DİE BANA DEDİKLERİ SES DUYMAK İÇİN YÜKSEK DEVİR KULLANIRSAN YAKAR AMA BEN 3000 DEVİRİ GEÇMEM ZORLAMAM YANİ ARABAYI.HAVA FİLİTRESİ OLAYI İLK ALDIĞIMDA ÜSTÜNDE VARDI ÖNCESİNİ BİLMİYORUM.ABİMİN DEDİĞİNE GÖRE 35 KR YAKAR DEDİ AMA BU 3.5 TL YAKIYOR NERDEYSE.NE YAPICAĞIMI BİLMİYORUM 15 GÜNDÜR KAPIDA YATIYOR ARAÇ.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |