![]() |
|
106 qck için son susturucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 Saat 23:26 |
slm arkadaşlar,
aracıma son susturucu takmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı olurmusunuz ?? abartı bi ses istemiyorum ... normal tok bi ses çıksın yeter...marka,model vs..?
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel....
otto son susturucuya baktım netten ses gayet tok çıkıyor..kullanan var mı acaba?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
hiç birşey takma kafa şişiriyor
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Şahsen Ben Aracın Motor Gürültüsünü Kesmek İçin Elimden Gelen Herşeyi Yapıyorum Bide Egzoz Takarsam Sonrasını Düşünemiyorum...
Başka Arabada Duyunca İnsanı Etkiliyor Senin Olunca Bide Bakmışsın Bi Anda Soğumuşsun O Sesten Tavsiye Etmiyorum Doğrusu ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |