![]() |
|
106 quicksilver tıkırtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2010 Saat 16:51 |
arkadaşlar aracı aldığımdan beri ön takımda kesilmeyen bir tıkırtı mevcuttu aks takozlar amortisör değişimine rağmen ses kesilmedi ( rot başı rotiller sağlam) salıncaklarda sağlam. fakat bu salıncakları tutan plastikten takoz tarzı u şeklinde takoz var bunun görünürde vidası vs yok. bunun vidalarının gevşediğini lifte kaldırınca göremiyoruz. rotçularda bulunan tekerden kaldıran liftlere aldığımızda bu takozdaki boşluk belli oluyor fakat yine o boşluğu alamıyoruz. bunun için paspasları söküp döşemenin altında dikdörttgen bir bölme buluyoruz o döşemeyi de kaldırınca 2 adet somun karşımıza çıkıyor. 16-17 anahtar ile bunları sıktığımızda ne tıkırtı kalıyor ne de sorun. yüzümüz gülmeye başlıyor. inşallah birilerinin işine yarayacak bir bilgi olur.
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm,
bnde de o sorun vardı, direksiyon kutusunun körüğü yırtıktı o değişti kutu içerisi greslendi daha sonra tıkırtı bujisi sanırım o değişti ses %70 azaldı bazen yine ses duyorum o da spor yaydan kaynaklanan ses sanırım ??? ama bu dediklerin de aklımda bulunsunn tamirciye gittiğimde söyliycem bi kontrol etsin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tamirciye gerek yok dostum 16-17 anahtar yeterli oluyor ben kendim yaptım :) direksiyon kutu problemi çok ayrı bir durum. bu ses vites değiştirirken de özellikle düşük devirlerde çok gelen bir ses
|
|
![]() |
|
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
Merhabalar!
Öncelikle paylaşımınız çok önemli, konuyla ilgili sıkılması gereken yeri daha iyi anlamak için varsa bi foto değilse tam bir tarif verebilir misiniz? Aracımdaki ses kesilmezse ben kesilecem :S
|
|
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |