![]() |
|
106 Angel far buharlaşma yapar mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salih_guven ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salih_guven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2010 Saat 21:54 |
Selam arkadaşlar, 106 quicksilver için angel far taktırmayı düşünüyorum. Ama içine su alıp buharlaşma yaptığını duydum, kullan arkadaşlar tavsiye eder misiniz ? Yardımcı olursanız çok sevinirim...:) Herkese iyi forumlar
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taktırmadan önce ne olur ne olmaz diye bi silikon çektir etrafına almaz. Eski aracımda kullandım güzel oluyor.
![]() |
|
![]() |
|
salih_guven ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salih_guven
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim gökhan çok yakışmış gerçekten..:) ben de Junyan siyah angel halkası beyaz olanlardan almayı düşünüyorum. Senin tavsiye ettiğin bi marka var mı ?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Gökhan Beyin dediği gibi etrafınaq silikon çektir hem oda kullanmış
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Junyan alabilirsin. Fiyatıda kendide iyidir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salih_guven
Yardımlarınız çok teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
arkasına da ufak bir delik açmayı ihmal etme hava sirkülasyonu için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |