![]() |
|
106 Quicksilver direksiyondaki ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 23:54 |
arkadaşlar 3 üncü ve son sorunumuda paylaşıyorum.aracın tablaları aks ları değişti titreme gitti önden çekiş araçlarda aks problemi ki 106 206 da bu daha fazla olduğunu herkes bilir.aks ve tablaların değişmesi sonucunda ses azaldı sağa sola dönüşte hafif ses geliyor gene acaba sorun ne olabilir.rot balans ada girdim ama yinede kesmedi düz yolda bazen sağa sola donerken hafif bir ses insanı gıcık ediyor.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlış bilmiyorsam ön fren diskinin arkasında bulunan koruma sacı eğilmiş olabilirmi diske falan sürtüyor olabilirmi.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmmm bak bunu bilmiyodum bunada bakıcam.tşk ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |