![]() |
|
çeki demirleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2010 Saat 00:20 |
slm,
106 çeki demirlerini (ön-arka) kırmızıya boyatmak istiyorum..kendimiz yapabilirmiyiz veya nereye yaptırabiliriz?
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
basit b işlem sprey boyayla bile yaprasın çok sık duruyor
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Önce çeki demirinin orayı güzelce gazete ile kapla sonra bas spreyi birşey olmaz.
ama tamponu güzelce sar gazete kağıdı ile
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Bende boyamayı düşünüyorum güzel olacagını umuyorum.sökülebılıyormu acaba demırler_
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
güzelce zımparaladıktan sonra spreyle boyanabilir ama ön tamponu söküp yapmak daha temiz olur
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
sökmeye gerek yok çok basit bi işlem
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
slm,
en sonunda bu güzel havayı yakalamışken çeki demirlerini boyamaya fırsat bulabildim :))) arkadaşların da dediği gibi demir etrafını güzelde gazete ile sardım sarmaladım :) kırmızı spreyi bastım ve sonuç mükemml ...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yaptırdıktan sonra fotoları eklede bakalım nasıl olacak
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |