![]() |
|
106 Quicksilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 17:42 |
arkadaşlar 2000 model 106 quicksilver var kaloriferi doğru dürüst ısıtmıyor ne yapmam lazım acil yardımlarınız bekliyorum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
az ısıtıyorsa antifirizden olabilir kontrol ettir. bide hava yapmış olabilir onu aldır.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bendede olmuştu suyu azalmıştı gökhanın dediği gibi dikkatli ol antifiriz ekle olmazsa başka yerlerde aranabilir sorun
|
|
![]() |
|
arkadaşlar aracın suyu tam bu termostatla ilgili bir sorun olduğunu söylediler hatta termostatı bile yoktur diyen oldu yarın sabah sökünce göreceğiz :)
|
|
![]() |
|
işte benim küççük aslan
|
|
![]() |
|
http://img818.imageshack.us/img818/7648/fotoraf0018k.jpg
benim tesisat
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sanayide baktırdım termostı değiştirdiler şimdi araç hamam gibi oluyor derecesiyle alakalı bir durummuş duyrulur. dip not olarak eklediler yaz girişşinde değiştirmezsen zorladığında hararet yapabilir dediler.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
geçmiş olsun. aracında sade güzelmiş daha fazla oynamaya sıcak bakmıyorum. bende eski 106 quik kullanıcısıyım yapınca çok güzel duruyor arabalar buda benim eski
![]() Düzenleyen GökhaN - 22 Ekim 2010 Saat 10:44 |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
sorunun hallolmasına sevindim geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
106 quicksilver ekonomi konusundan evli bir genç için mükemmel bir araç bekarken bindik 2,0 turbo arabalara şimdi en az yakanına bakıyoruz :) çok sade değildi aldığımda söke söke bu kadar sadeleştirdim :)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |