![]() |
|
tekleme ve asırı yakıt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2010 Saat 03:36 |
iyi gunler bende 106 .14 quiksilver var yeni aldım araba ısıklarda durdugum zaman devir ibresi dusuyor kalkıyor kendligindenyolda sehir içi giderken sirkeliyor ve birde cok asırı yakıyor benzinli 500 lira yakıyor sehir içi acıl yardım :S:S
![]() |
|
![]() |
|
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar!
Servise gitmen lazım. Bende de vardı bu sorun. Aracı aldığımda yan sanayi buji varmış. Orjinal 4 adet Peugeot bujisi (20TL) ile değiştirince, sorun ortadan kayboldu. Kalkışlar rahatladı. |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bende servis ve komple bir detaylı bakım öneriyorum
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçekten de çok yakıyo yanlışlık olmasın
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Motorda problem var eski aracımdada benzer bi sorun vardı. Bir depoyla 380 km yol yapabiliyordum. Rolantinde bozuk. İyi bir motor ustasında, Güzel bir bakım istiyor |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
seinkide amma fazla yakıyor hemen onu bi servise gidip göster
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
gaz ayarına baktır.bujileri değiştir.hava filtresini değiştir eskiyse.bide otomatik jikle devresi takılı kalmışta olabilir.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Yakıtın gerçekten çok fazla , Arkadaşların dediğine ilaveten ( bakımları gerçekten çok önemli ) , egzos , lastik havaları ve diğer bir önemli konu yakıtı aldığın yer ( güvenilirmi , devamlı yakıt aldığın bir yermi ) bu konularıda bir gözden geçirirsin.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
landirenzo vardı eski aracımda aynı sorun klimayı acınca hepten sapıtıyordu giderken silkeleme istop edme arac opel di bu arada
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
bu araç yanlış hatırlamıyorsam 950 kg. ve 75 beygir bir araç , hem hafif hem seri ve hızlı kullanan arkadaşlar çok daha iyi bilecektir ama yakıtın bu kadar yüksek olmasının 2 sebebi var , ya bakımsız bir araç ( bakımsız derken yanlış anlama rutin araç bakımlarını kasdettim ) yada çok sert kullanıyorsun.buda sarfiyatını arttırıyordur.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Senin aracında komple gaz kelebegı bolgesı manıfold musurler vs temızlenmelı bujı falan degısmelı. ayrıca katalıtık konvertore de bakılabılır. km coksa hıc ellenmemıs ıse tıkanıyor olabılır...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Hah , cecoli ustada geldi , nasılsın kardeşim.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
estagfurullah ya ben kım ustalık kım yınede tesekkur ederım. bu arada ben cok ıyıyım sen nasılsın??
ayrıca bu arkadasın aracını cok ıyı ıncelemek lazım. yakıtı etkıleyecek o kadar cok sey varkı? o acıdan uzaktan yorum yapmak zor tabı...
genel olarak ıyı bır bakım ve kontrol gerekıyor... Düzenleyen cecoli - 04 Kasım 2010 Saat 09:20 |
|
![]() |
|
EK-6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Rölanti regulatörü sorun.
|
|
Bizi eskiler tanır,Yeniler örnek alır,Tanımayanlar ibret alır.
|
|
![]() |
|
vallaha uzun zamandır sanayideyim rolenti motoru vuruntu sensörü buji(orjinal serviste) yagı suyu antifiriz her seyi ni yaptırdım.sorun simdi ya sente ayarında yada beyinde sanayi yuksek kurulu oyle karar verdi :) bayramdan sonra sente ayarına ve beynine bakılacak.genede fikri olan yardım etsin cok tesekkurler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |