![]() |
|
Su sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206Quick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 Saat 12:54 |
S.a... Arkdaslar sabahları sogukta marşa bastıgım gibi su sesi geliyo 15 saniye sonra falan geçiyo sorun ne olabilir sizce araç 84 binde su anda
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haydaa bi sorun daha..Radyatör peteklerinden geliyo olabilir..
|
|
![]() |
|
206Quick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
valla bi ustaya gösterdim soguk havada normal dedi bilemiyorum
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
206 quık kulalnan arkadaşlarada sormak lazım.Onlar yaşamışlar mı böle bişi..Görünce konuyu yazarlar buraya
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yakıtla çalışan bir araçta su sesi duymak tehlike demektir.Arkadaşım daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabilirim. |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun %99 radyatörden.. Peugeotlar sudakihavayı otomatik olarak alır. ama radyatör veya hortum tıkanmaları sese sebebiyet verebilir. Ayrıca aracında kırmızı antifriz kullanmalısın yoksa yeşil antifriler bizim araçlarda ciddi korozyon sıkıntılarına sebebiyet verebiliyor. Aracında su seviyesi için sensör var. Tehlikeli miktarda eksilme olursa stop uyarısı ve sesi verecektir. Bence sıkıntı edilecek bir şey değil. |
|
![]() |
|
Valla ben en son su sesi duyduğumda hiç hayırlı şeyler olmadı Haşim Abi ![]() |
|
![]() |
|
eet yeşil antifiriz kullanıyorum + radyatör yedek su deposuna giren hortumun ucundaki kelepçe kaybolmus :S bende onu simdilik yapıstırdım tutuyo ama su eksiltme yapıyo 100 ytl dediler komple almak lazımmıs o ufak kelepçede bulabilirmiyiz acaba
|
|
![]() |
|
Ne Güzel İşte Kardeşim Otantik :) Sistemde Hava Var Kanımça |
|
![]() |
|
Biraz detaylı araştırısan mutlaka bulursun dostum.Olmadı ustan başka bi çözüm bulsun. |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Hiçbir kelepçe 100 ytl olamaz kardeş.. biraz daha ayrıntılı yada resim çekip gönderirsen daha net bakalım..
Ben en son yeşila antfriz kullandığımda termostatı elime aldım..
|
|
![]() |
|
kelepçe 100 ytl degil komple hortum o fiyata o kelepçe tek satılmıyo 2 3 tane yere baktım yok bende onu uhu bant tel falan biseyler yaptım cok sıkı oldu ama aradan hava kaçırıyor demekki |
|
![]() |
|
bahsettigim kelepçe radyatör deposunun üstündeki 206 sı olan arkdaslar bilirler... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Şu durumda hortun değişmeden. Söylenilebilecek bir şey yok.. hatta bence yeşil antfrizdende kurtul..
|
|
![]() |
|
ixtanbul ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
aynı sorun bendede var
|
|
![]() |
|
senin kalorifer sisteminde hava var.radyatörden hava aldırman gerekiyor.tecrübeyle sabittir
|
|
![]() |
|
Lütfen tanışma başlığı açınız.Tecrübeyle sabittir! |
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
bu 206 lara has bir arıza değildir,
106 larda da görüldüğü duyulmuştur,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |