![]() |
|
xcarlink duyan varmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 10> |
Yazar | |
Alkan1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alkan1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2013 Saat 18:43 |
ben servise gittim adam yapamıyoruz dedi aktif ettirmeye yer bulamadım telefondan ümraniyete birini aradım 50 tl sadece aktif ediyor kardesim 130 lira parca olsa aktif et 3 dk tak yada ben takayım 150 tamam ama 180 tl parcayı istiyor 50 tl de aktivasyon 230 tl cok geldi bana |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendiniz yapamazsınız hocam önce cihazı yada aux kablosunu takın sonra servise yada pp200 cihazı olan herhangi biyere gidip aracı bilgisayara bağlatıp açtırın.
|
|
![]() |
|
ozgurey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2011 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Cevaplar için çok teşekkür ederim,
SDYMZ tam düşündüğüm şeyin adını söylemiş, ebay de aratınca rahatlıkla buldum. Audio system elbette ideal bir cihaz, ama ben elimde kullanmadığım mp3 playerlarımı değerlendirmeyi tercih ettiğim için sanırım önce kablo yöntemini deneyeceğim. Yalnız bu aşamada da şöyle bir sorun var sanırım, "Enable CD changer socket". Yani, aleti açtırmak lazımmış. Bunu kendimin yapabilmesinin bir yolu var mı bildiğiniz ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ben audio system denen cihazı 1 yıldır kullanıyorum gayet başarılı bir cihaz. Bende orjinal teybimi değiştirmemek için almıştım.
Ürün incelemem http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24084&title=audio-system-incelemem-video-eklendi |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Cd changer soket deki 18 19 20 nolu kabloyu kullanarak aux yapabilirsin (8 pin aux yaz arama motoruna resimleri incele)
|
|
![]() |
|
ozgurey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2011 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
SDYMZ,
Çok doğru söylüyorsunda, önceki notumdaki fotoğraflara bakarsan, teybimde maalesef bir AUX girişi yok. Tek şansım var, o da CD Changer girişi. Teyp almak konusunda da çok isteksizim, zira koldan kumanda özelliğini kaybetmeyi istemiyorum. Zaten bahsettiğim şey cihaz değil aslında, sadece bir kablo. Eğer mümkünse tabi, böyle bir kablo yaptırıp (bir tarafı CD Changer portuna girecek, diğer tarafı da dişi jack olacak), bu kabloyu CD changer girişine bağlasam, bir AUX girişi sahibi olabilirmiyim diye düşünmekteyim. Tabi bu konulara pek hakim birisi olmadığım için saçma bir düşünce de olabilir o ayrı :)
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Öyle bi cihaz alacağına 150tl ye teyp alırsın yada mevcut teyp aux giriş yaşarsın
|
|
![]() |
|
Cevap için teşekkürler,
Sonradan aklıma geldi, acaba şöyle bir çözüm olabilir mi diye: CD changer çıkışına uygun bir kablo yaptırsak, onu da normal mp3 player a taksak, ses alırmıyız ? Ya da o şekilde bir kabloyu nereden buluruz, adı nedir, ne diye istenir vs...
|
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
netten satın alıp kendin takabilirsin. xcarlink değil audiosystem markalı aynı işlevleri gören ürün 130tl civarında satılıyor. teybi söküp cdchanger soketine kablonun uygun ucunu takıyor diğer ucunu da alete bağlıyorsun. baktın çalışmıyor, serviste bilgisayara bağlatıp cd changerı aktif ediyorsun. bundan sonra 9 klasörde 99 şarkıdan 891 şarkıyı flashdiske atıp dinleme şansın oluyor. şurda var, kendin takabilirsin ben öyle yaptım.
Düzenleyen leffe - 12 Şubat 2013 Saat 13:16 |
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
Arabam 2001 model 206. Xcarlink yada bir türevini takmak istiyorum ama modelbiraz eski olduğu için uyumluluktan emin olamıyorum. Bu konuda bana yardım edebilecek kimse var mı acaba ? Ya da Ankara'da tavsiye edilecek yerlere de açığım.
Teybin ön ve arka resimleri: http://www.freeimagehosting.net/1w7k5 http://www.freeimagehosting.net/7bz8m Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
arkadaşın attığı video yu izleyip sizin ürünle kendi kafanızda karşılaştırma yapabilir misiniz?
|
|
PEUGEOT - 307 SW 1.6 OV PACK
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
yok
|
|
![]() |
|
emre.koc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
şuan xcarlink in fiyatı hakkından bilgin varmı?
|
|
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
sadece xcarlink i kullandığım içinde diğer markalar içinde bi yorum yapamadım, kalabalık yaratmak için de bilgim yok yazmak saçma geldi arkadaşlar...
|
|
![]() |
|
ya bilgi bilgi diyosunuz? ne soruyosunuz anlamadımki? habire bilgi bilgi... özelden sorun tek tek anlatayım... chat yapar gibi ileti giriyosunuz, ne insanlar takip edebiliyor, ne de konunun merkezinde kalabiliyoruz... bu arada mesleğim ve yıllardır bu işin içinde olduğumdan iddia ediyorum, orjinal cd ve mp3 ün kbps ve khz değerlerini normal bir insan kulağının tespit etmesinin imkanı yoktur. ve yükseste ses kalitesinin düşmesi tamamen aracın cd çalarının, çıkış gücünün, kablolarının ve hoparlörlerinin kalitesiyle doğru orantılıdır...
|
|
![]() |
|
ben istiyorum ki en kalitelisi olsun sonuçta bir kez alacam ben ses kalitesine cok önem veririm cok yüksek seste müzik dinlerim o yüzden benide anlayın :)
|
|
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
8 pınlı olması muhtemel. Card okuyucu xcarlınkte yok fakat pek ihtiyacın olmaz.... 8 pınlı modelı ellerınde yoktu bende o zaman audıosystem ı aldım çok farklı urunler değil. |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
benim araç 307 kasetçalarlı 8 pin galiba.xcarlink te kart okuyucu yokmu yani ?
|
|
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
kesinlikle olmuyor fakat alırken iyi belirt aracın modelını bazı modellerde 8 pın bazı modeller 12 pınlı fiş var.xcarlıkte usb + 3,5 mm jac girişi var. audıosystemde usb + 3,5 mm jac girişi + sd kart okuyucuda var. |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
peki sesi yüksek açınca her hangi bir bozulma oluyormu ?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |