|
eski kasa 508 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
wingboat
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2024 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2024 Saat 15:23 |
11 kasa olanlar hakkında her türlü sorununuz yanıtlanır
|
|
zaferçinar
1. Vites Kayıt Tarihi: 3 Saat 18 Dakika önce Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zaferçinar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba 2011 508 1.6VTI otomatik aracımda;
iki ay önce, 300km tek marşta, sakin (ort.80-90km/h) bir kullanımdan sonra çanakkale'de feribota binip gökçeada'ya geçiyorum. hiçbir sorun yok, herşey normal. yolculuk bitiyor, feribotta üst katta bulunan araca binip marşa basacağım ilk ekranda "yağ ölçümü geçersiz " takip eden ikinci ekranda "motor yağını kontrol ediniz" yazdı. anahtarı terse çevirip tekrar açtım, bu ikazlar olmadan normal bir açılış, ikaz yok, sesli uyarı yok, service yazısı yok..... normal olarak bekliyor, bastım marşa indirdim aracı. karada, hemen parkta yürümeden yağa baktım çubuktan, aracın altina uzandım falan... hani vurma, sürtme olmadı da yine bir ihtimal yağ kaçağı aradım v.s. yok tertemiz. zaten bakımlarımdan emin olduğum için çokta sallamadım bu uyarıyı. bunları yapmam 10dak. sürdü, sürmedi. tekrar bindim, anahtarı çevirdim bir uyarı yok, normal açıldı herşey. ertesi sabah markete gitmek için aracı ilk çalıştırmada aynı uyarıyı yine verdi, yine anahtarı çevirip kontağı kapatıp tekrar açtım... yine uyarı vermeden açıldı. Yağ seviyesini yine kontrol ettim, sağlam ve tam . halen bu şekilde duruyor. yağ tam. Bütün bunların ilk görüldüğü andan şu ana kadar 350 küsür km yol yapmışımdır. Ordan geri eve döndüm sadece. arabayı zaten hiç kullanmıyorum. mevzuu nedir? neden oldu? ne yapmam lazım , hiç bilmiyorum. Bir yere de göstermedim. Öyle duruyor. Acaba diyorum; Vapurun üst katına çıkarken ( çok sağlam bir dik o açı) zaten havada, yukarlarda olan sıcak yağ ( yoldan gelmiştim ve hiç stop etmeden, beklemeden direk vapura girdim) sensöre hata yaptırdı ve sistem bu hatalı ölçümü sıfırlamadı, böyle de duruyor mu? Acaba bu hatayı sildirmem mi lazım? |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |