|
stop etme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
metuna84
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2015 Konum: YALOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2015 Saat 01:28 |
peugeot 207 2006 1.4 dizel aracımda zaman zaman yersiz stop etmeler oluyor gerek bir sokaga dönüş yaparken ya da kırmızı ısıkta dururken hatta arada yolda giderken stop etmese bile sanki mazot kesilip tekrar veriliyormus gibi araçta az da olsa zıplamalar oluyor bunların sebepleri nelerdir mazot filtresi kirlidir tıkanmıştır diye degiştirdim ancak sorun devam etti mazot aldığım yeri değiştirdim ilk başlarda hiç sorun yoktu tam demek bundanmış dedim hatta normal dizel degil euro dizel aldım belki ondan kaynaklıdır diye sorun yine devam ediyor yakında aküyü de değiştricem aklıma bujiler ve aküden baska secenek gelmiyor yanıtlarsanız sevinirim.simdiden tesekkürler.
|
|
PARADOSK3327
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende de aynı sorun var idi benzin ve tüpli benim araç buji ateşleme bobini ve filitreleri yeniledim aynısı sorun yine devam ediyor :(
|
|
_ali_
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Stop etmede, elektrik, hava veya yakıt besleme sistemlerine bakmak lazım, elektrik sistemine bakmışsınız, enjektör turbo ve hava besleme tarafına da baktırın, sadece boşa alınca veya dururken stop ediyorsa rölanti sistemi olabilir.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
metuna84
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2015 Konum: YALOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler bunlara mutlaka baktırcam beni korkutan sadece seyir esnasındaki zıplamalar hızlı giderken gazı ayarsız araclarda ayagınızı gazdan cekince ani yavaslamalar olur gibi bir yavaslama oluyor buda kazaya sebebiyet verebilir diye korkuyorum dediklerinize de baktırıcam insallah düzelir bilgi veriririm.
|
|
PARADOSK3327
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aynen paylaşalım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |