![]() |
|
KALORİFER FANI SÜRTMESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2015 Saat 17:43 |
Arkadaşlar meraba kısaca bir sorum olacak. aracım 1.4 hdi 207
Kalorifer fanı çalışırken sürtüyor gibi ses yapıyor. En net açıklama budur. Detay olarak; Frene basınca ses azalıyor, gaza basınca ses çoğalıyor. Sağa dönünce ses azalıyor, sola dönünce ses çoğalıyor. Yani anlaşılacağı gibi sanki fan vidası gevşemiş yerinden çıkmış vs. olabilir diye düşünüyorum 1 senedir böyle kullanıyorum. Fakat 2 elektrikçiye gittim gögüs sökülmesi gerekiyor masraflı ve yorucu bir iş hiç bulaşma dediler. Ama ses çok rahatsız ediyor. Bu fan'a ulaşmak için komple gögüs sökmeye gerek varmı? Torpido içinden, gaz pedalının oradan halledilemez mi ? Çünkü gögüs söküleceği için çok masraflı geliyor ve gögüsüde zaten tıkır tıkır eden bir araçta çok söktürme taraftarı değilim. Fikri olan varmı?
|
|
![]() |
|
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
![]() ![]() ![]() ![]() |
cözömleri bende bekliyorum
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
|
dogukan618 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2015 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukan618
BENDEDE UĞULTU VARDI 307 2004 GERÇEKTEN TEYP GÖĞÜS KLİMA HERŞEY SÖKÜLÜOR COK RAHATSIZ ETMİORSA ELLETME KARDEŞ
|
|
![]() |
|
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
herşeyin sökülmesi kötü, acaba takarken iyi takarlarmı. sökülmesi lazım heralde kimsenin fikri olmadığına göre.
bu arada acayip rahatsız ediyor. öyle böyle sürtme değil. sanki torpidoyu yırtıp atacak
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Göğüs illa sökülecekse serviste söktürün bence.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
kusura bakma yetkili servise silecekleri değiştirmeye bile gitmem.
aracım muayeneden frende sapma olduğundan dolayı kaldı. bende güvenilir bi yer olarak yetkili servise gittim. aracımı incelediler arıza tespiti yaptılar, fren hortumu sızdırıyor ve sağ ön fren kaliperi değişmesi lazım dediler 690tl + kdv yaklasık 800tl para istediler. sonra da dedikleri burdan çıktıktan sonra frenciye gittim test'e sokmanız gerekecek dediler. bende dedim ne alaka sizde test cihazı yokmu. yok dediler bende yaptırmıyorum dedim benden arıza tespit bedeli 100+kdv aldılar. frenciye gittim adamın dediği balatanın teki yanmış değiştirelim mi değiştir dedim ve frende sapma %1 olarak düzeldi. Kesinlikle yetkili servisler aşırı derecede beceriksiz. Konu neyle ilgili ise onun ustasına sanayiye gitmekte fayda var. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |