![]() |
|
peugeot 207 kapı sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esoes86 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2015 Saat 00:25 |
arkadaşlar peugeot 207 1.4 Hdi arabamın öncelerden kapıları kilitlemesem bile tavan ışığı söndüğünde kontakta anahtar olmadığı zaman kapılar kapanıyordu kendinden. sonra anahtar pili değiştim. anahtarı araca kodladılar ve tekrar çalışmaya başladı. bu sefer araç 10 km üzerine çıktın mı kapılar kapanmıyordu. o sorunuda burdaki bazı yorumlardan da o sıkıntıyı giderdim. araç çalışırken o tuşa basılı tuttum ve tekrar active oldu. ama şuanda kapılar kendiliğinden kapanmıyor. araçtan iniyorum anahtar elimde tavan ışığı sönüyor ve bekledim 5 dk yinede kendiliğinden kapanmıyor sıkıntı nedir. bu sorunlar aslında öyle tamirci gerektirmiyor ama bilmeyince işte her gidişe 50 tl veriyoz 10 sn bile sürmüyor sonra....
|
|
![]() |
|
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
''Kapıların kendiliğinden kapanması''ndan kastınız pek anlaşılmıyor ama ben bunu kapıların kilitlenmesi olduğunu düşünüyorum. Otomatik kilitlemeye gelince. Sizin aracınızda öyle bir sistem orjinalde yoktur. Yani araçtan inince kendini kilitlemez. Kapıların kendi kendine kilitlenme sistemi şu şekilde çalışır normalde:
Aracı kumandadan kilitlersiniz. Eğer tekrar açma tuşuna basarsanız kilit açılır. Fakat eğer 30 sn içinde( süre değişebilir) kapılardan herhangi birini açmazsanız, araç güvenlik amaçlı kapıları kendisi tekrar kilitler. Binmediğinizi düşünür, yanlışlıkla cebinizdeyken eliniz değmiştir açılmıştır gibi. Ama bu olay kapılardan birini açtığınız anda devre dışı kalır, kilitlenmez. Kendiniz kilitlemeniz gerekir. Düzenleyen SpEEdy - 15 Şubat 2015 Saat 16:44 |
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
207lerde harekete geçince otomatik kilitlenme var mı?
|
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
var evet.. arabanın içindeki kilitleme tuşuna araba çalışırken basılı tutun... ding diye ses gelecektir aktif olacaktır
|
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
araca binip indikten sonra kilitlemez fakat arkadaşın dediği gibi dışardan açtıktan sonra kapılardan herhangi biri veta bagaj açılmadığı sürece 30 sn içinde kendini kilitler tekrar.. araca binip indikten sonra kilitleme gibi bi özelliği yok diye biliyorum
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet basılı tutunca aktive oldu diye yazı çıkıyor ama sürücü tarafı yine açılabiliyo dışarıdan, zaten kapıları içeriden kilitlemek imkansız. bişey anlamadım bu işten :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |