|
yardim lutfn |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
trabzonlu207
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2015 Saat 22:02 |
2008 model 207 aracim var . araba seyir halindeyken vitesten cikiyor ??? Sebebi nedir . ozellikle birinci vites
|
|
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini
|
|
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
SEN Bieşye dokunmadan mı atıyor abla , seyir halinde iken mi yoksa ilk kalkısda mı
|
|
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
|
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ı abla 2.vitesde araba kalkıyormu denedin mi , araba kalkıyorsa debriyaj baskı saglamdır ve şanzumanda sorun olabilir diye düşünüyorum bi sanayiye kadar ugraman gerekli
|
|
|
|
trabzonlu207
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
|
Kalkislarda sorun yok .
Baski balatamda da . buna eminim. .araba sapitmaya basladi .. Salak salak sesler cikariyor .. Devir bi anda yukseliyor . araba bagiriyor salliyor |
|
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1. 3. 5. viteslerde mi oluyor bu sorun ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yalçın abim daha iyi bilir abla ben pek mekaniğini bilmiyorum
|
|
|
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Baskıdan olduğunu düşünmüyorum. Bİ baktırın vitesten atma şanzıman ya da vites geçişlerini sağlayan kolar var ondandır. Büyük ihtimal de halattan die düşünüyorum. Tam takamıyordur vitese ondan atiyordur.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
T€K€
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: GÜZELYALI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sanzuman senkromeç arizasi
|
|
ASLAN OLARAK BİR GÜN YAŞAMAK,KOYUN OLARAK YÜZ YIL YAŞAMAKTAN İYİDİR..
|
|
trabzonlu207
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
|
Şimdi arabayla dolastim .
Lastik havasi inmişti onlari şisiriyordum Arabadan ( vites boşta iken) gırgırgırgır ses geliyor onu farkettim . ( motor sicak ) |
|
|
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vites atması her viteste oluyor mu? senkromeç ten kaynaklanır vites atması
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
senkromeç arızası. parça basit bir şey ama şanzımanın inmesi zahmetli ve işçiliği yüksek bir olay. bence diğer viteslerde atma yoksa uğraşmaya değmez, çünkü karakterini anlayınca bu atma işinin, kendiniz de kontrol edebilirsiniz diye düşünüyorum. sakin kullanılırsa atacağını da zannetmiyorum.
|
|
trabzonlu207
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
|
Çok tsk ederimm
Bunaltti beni son zamnlarda aslanim.. |
|
|
|
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abla olur öyle şeyler ya hastalanacakta , sonucta oda bi can :)
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |