![]() |
|
207 Direksiyonu sola çevirirken gelen TIK sesi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eric Cartman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2015 Saat 23:25 |
Selamlar.
![]() Aracımda pek rahatsız etmeyen ama meraktan sorduğum kimseninde bir cevap bulamadığı bir sorun var. Direksiyonu sola çevirirken bir noktada tık diye elimle hissedebildiğim bir ses geliyor. Ve sadece aynı noktadayken bunu yapıyor. Rahatsız edecek bir şey değil ama bu ileride artar mı yada daha büyük bir sorunun işareti midir diye merak ediyorum. Sizce nedendir? |
|
Screw you Guys I'm Going Home
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazen tam tur çevirdiğinde hızlıca tak sesi veriyor peugeotlar bende anlam veremıyorum ama arasıra olan bir durumsa sorun edicek birşey yok normal ancak sağa sola manevralarda yatak gıcırtısı tarzında ses yapıyorsa bu salıncak demektir.vites geçişlerinde vuruntu varsa bu durumda akslardan meydana gelir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Eric Cartman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
![]() ![]() ![]() ![]() |
@samet206,
Sürtme yada vitesle alakalı bir vuruntu değil. Sadece direksiyonu tutarken hissedebileceğin tok tek bir tık sesi. Ve hep aynı noktadayken yapıyor(Yarım tur sola çevirirken). Biraz araştırdım, birçok Toyota modelinde kronikleşmiş bir sorunmuş bu. Ama %100 kesin bir çözüm yazabilen olmamış. Hep usta altına yattı bir şeyi sıktı düzeldi yazmışlar. Bu usta neyi sıktı acaba :)
|
|
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Usta bende sol tekerden sert bi cukura girdim simdi tam sol yapip kalkarkan bazan tik diye bi ses geliyo bikere neden acaba :/
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
Bir ipucu geldi sanki. Arabayı park ettiğim yer çok dik bir yokuş. Sok ön tekerleği her seferinde kaldırıma vuruyorum. Bazen çok sert oluyor. Acaba darbe yüzünden mi oluşuyor bu tık...
|
|
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
ayak üstü bi ustaya sordum aks rulmanlarina zarar vermis olabilirsin dedi
sola donesim gelmiyo bazen
![]() |
|
![]() |
|
Yunus_Baltacı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yunus_Baltacı
kardeşim 2 ihtimal var.... birincisi direksiyon kutusundan olabilir. ikincisi amortisör üst kulesinden gelir o tık sesi... hatta bazende gıcırtıyla karışık gelebilir....
|
|
Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |