|
peugeot 207 direksiyon sertleşmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dadyy
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: 207 1.4 dizel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2014 Saat 01:09 |
pejo 207 1.4 dizel aracım var direksiyon bir anda sertleşti yetkili servise götürdüm direksiyon kutusu üstünde direksiyon modülü arızalı oldugunu söyledi 1250 tl civarında bi ücret istendi 3 haftada anca geliyomuş parça başka bi çözümü varmı tamir olmuyomu?
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben de biraz sertleşme hissettim aniden direksiyonda bugün neden olabilir? elektro servo direksiyonlu araçlarda da yağlı bir sistem oluyor mu yine? yağı mı azaldı acaba?
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mesaj yazılalı 1 sene olucak nerdeyse cevap için biraz geç kalınmış
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok cevp olrak yzmadım zaten , sorun olarak yazdım. her sorun için yeni başlık açılmaması gerektiği ve aranıp forum içinden bulunması forum tarafından daha yeni belirtildiği için buraya yazdım ama kimse ustaya bak bölümünü farkedemiyor kolay kolay.
|
|
Efe-Pöjo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olur da merak eden olursa, bahsettiğim sertlik sanırsam bir sorun değil özellikmiş anladığım kadarıyla; ıslak ya da buzlu zeminde direksiyon kendiliğinden sertleşiyor kuru asfaltta yumuşuyor. 2 - 3 kere denedim yazmadan önce... bana öyle gibi geldi.... sonuçta normal, hız artıkça nasıl direksiyon miline olan baskı azalıyor ve sertleşiyorsa aynısı durduğu yerde döndürme tepkisinin azaldığında da geçerli, beyin durumu farkedip kendini sertleştiriyor diye yorumladım.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |