![]() |
|
Ani gaza basınca devir artıyor ama araç hızlanmıyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tanselbay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanselbay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2014 Saat 21:26 |
|
Merhaba. 207 1.4HDI aracımda gaza aniden yüklenince devir hızlıca artıyor ama araç hızlanmıyor. Gazı azaltınca devir ine çıka toparlıyor. Yokuşlarda araç kalmakta zorlanıyor ve debriyaj çok yukarıda kavrıyor. Sorun baskı balata mıdır yoksa başka birşey olabilir mi? Bu arada ustaya telde sordum parça+işçilik fiyatı 750 veya daha az olabilir dedi. Fiyat bana biraz fazla geldi açıkçası. 750 tl ilk ne olabilirki. Çatal da değişebilir dedi?? Maslak oto sanayide mantıklı fiyata kaliteli bir usta tavsiyesi verebilir misiniz?
Düzenleyen tanselbay - 21 Mart 2014 Saat 21:29 |
||
![]() |
||
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
selam
debiyaj seti problemli anlattığına göre debriyaj seti 250 tl 100 -150 tl değişim alıyorlar izmirde kolay gelsin. |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen.
![]() |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
debriyajın tam kavramıyor demekki baskı balatadan kaynaklanır. orinal parçayı netten sipariş edip işçilik konusunda anlaşabileceğin bi ustayla işi görebilirsin
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Ben seti kimden almıştım 160 liraya ya, hala duruyor taktırmadım
![]() |
||
![]() |
||
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
|
750 ne la beyin ameliyatımı yapacakmış.
|
||
halilefe
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
bu durum benim de başıma ageşmişti 2001 model partner de bakımdan sonra motor bölümünü mazotla yıkamıştı usta, ertesi gün sizde de olduğu gibi gaza bastığımda devir yükseliyordu ama araç hızlanmıyordu.
Bu durum ertesi gün geçti. Ustaya sorduğumda elektronik parçalara mazot kaçmış olabilir kuruyunca da düzelmiştir dedi. |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
tanselbay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tanselbay
|
Anlamadımki güya sanayi servisten ucuz. Aslında forumda sponsor olan ve indirim yapan yada en azından fiyat alabileceğimiz bir özel servis olsa çok iyi olurdu. Neyin ne olduğunu bilir kazık yemezdik |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
maslakta paris oto var. parçanı alıp oraya git. 250 parça + 150 max işçilik
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
:) |
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Forumun sponsorlari var arkadaslar yardimci olurlar arada takio et forumu. 750 ne hakkaten ya bridveye on yillik bakim yapardin o paraya ;)
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
|
işte ona baskı balata bitmiş diyolar. 750 tutmazda 300 400 olabilir belki 500 ama 750 olmas kolay gelsin
|
||
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
+106
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
baskı balatan bitmiş izmirde 3,sanayide 200 - 250 işçilik alıyorlar. yedek parçayı int ten al en ucuz burda bulabilirsin
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |