![]() |
|
207 dizel hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
WhiteStone ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı WhiteStone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2014 Saat 22:55 |
Herkese iyi forumlar 206 plus aracımda geçirdiğim kaza sonucunda yeni araba almaya karar verdim.Gerek bütçeme uyması gerek az yakması ven 206lara göre daha spor olması sebebiyle 207 dizellere karar verdim. Ankarada oturuyorum internetten baktıgımda 1.6 dizel sayısı çok az satılık olanında km si yüksek .1.4 leri nı kullanan varsa yorum alabilirmiyim 206+plusla motoru aynı diyorlar aynı verimi kalkışı alabilirmiyim_?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2011 var kuzenimde.
1.4 HDi 70lik 206+ ile birebir aynı motora sahip. Kalkışları fln fena değil. 170km hıza çıkabildim. Ama 3-4-5 uzaması ve 170km hıza ulaşması 206+ kadar kısa değil. Kasa ağırlığı fark ediyor. 206+ a göre biraz fazla yakıyor. |
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 2006 model 1,4 hdi trend modeli vardı şu anki 206+ ımdan daha çok zevk almıştım bence güzel
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |