|
işçilik ücreti? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
blue42
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2014 Saat 14:53 |
arkadaşlar parçaları kendim alıp sadece işçilik vererek triger değişimi ve km bakımı yaptırmak istesem yetkili servis bunu kabul edermi ? özel servisle - yetkili servisteki işçilik ücreti dünyalar farkeder mi?sizce hangisinde yapmalıyım?
|
|
207 hdı comfort
|
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bildigin tanıdıgn güvendigin bi usta olduktan sonra yetkili servise gerek yok yetkili servisler adamı öpmekten başka bişey yapmıyorlar
|
|
i my quick !
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
blue42
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende öle düşünüyorum .ama şöle bir inanış var 'yetkili servis profesyonel özel servis dandik iş' .bu adamlarda sonuçta berber değil ,işlerinin ehlidir diye düşünüyorum
|
|
207 hdı comfort
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yetkili serviste stajyer dolu, en iyisi yetkili servisten ayrılmış dükkan açmış bir usta bulup arabanın başında çay kahve ve sohbet eşliğinde tamir bakım yaptırmak.
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yetkili servıslerdede yapılan iş yuzde yuz başarılı oluyor dıyemeyız ama fıyat farkı tabıkıde var ışının heli özel bir servıse yaptırabılırsınız onun dışında ışçılık ucretı yaklaşık parça ucretı kadar tutar özel servıslerde.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
serkans
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum bursada isen yardımcı olurum
|
|
93-106-307-207
|
|
blue42
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
istanbul /ümraniyedeyim
|
|
207 hdı comfort
|
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ozaman hemen ümraniye sanayi kalender oto şuayip usta git çayını çorbanı iç arabanı gönül rahatlığıyla bırak o derece :)
|
|
i my quick !
|
|
eraynaim
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2014 Konum: Müdür Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
avrupa yakasında önereceğin kimse varmı dostum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |